Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, melyik csapatba tartoztok?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok.

Eddig volt úgy 5 kapcsolatom, ahol eljutottunk az ölelkezésig meg apróságokig, ebből 3-mal a szeretkezésig is, de itt nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy bújós típus vagyok valamilyen szinten, és szeretem néha azt, ha az épp aktuális párommal megnézünk egy filmet, pihenünk, átkaroljuk egymást, csókolózunk. Viszont mindegyikük kivetél nélkül olyan típus volt, aki ágyban csak akkor van, ha szexel vagy alszik. Ha nem, akkor állandóan mehetnék, csók is kevés volt (nekem). Persze én is szeretek elruccanni itthonról, ki nem, kocsikázni, sétálni, sportolni, mert nekem is uncsi lenne az állandó heverészés egy este, de néha azért vágyom arra, hogy összebújjunk.

És kíváncsi vagyok arra, hogy az itt lévő fiúk/férfiak milyen típusúak, hogy vagytok vele?

2015. jan. 12. 22:38
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

15. Amik komolyabbnak nevezhetőek több hónaposak voltak. Én elfogadtam, elfogadós és türelmes típus vagyok, de úgy tűnik, hogy ezen a téren különböztek tőlem és még nem jártam szerencsével. :)

16. ^.^

17. Kedves vagy!

19. Pontosan erre törekszem én is. :)

Köszönöm a válaszokat!

2015. jan. 12. 23:29
 22/23 anonim ***** válasza:
Te is ?:D Akkor eddig mindketten szerencsétlenül választottunk kedves kérdező! 19-es voltam!
2015. jan. 13. 00:21
 23/23 anonim ***** válasza:

17-es voltam.

Sose változz meg!

Nem éri meg hidd el.

Én is elfogadó, türelmes vagyok, túlságosan is.

Ez együtt jár nagy fokú romantikával. Olyan tulajdonságokkal vagy megáldva, ami előny és nem hátrány, ha megtalálod a hozzád való társat.

2015. jan. 13. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!