Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik csapatba tartoztok?
20 éves lány vagyok.
Eddig volt úgy 5 kapcsolatom, ahol eljutottunk az ölelkezésig meg apróságokig, ebből 3-mal a szeretkezésig is, de itt nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy bújós típus vagyok valamilyen szinten, és szeretem néha azt, ha az épp aktuális párommal megnézünk egy filmet, pihenünk, átkaroljuk egymást, csókolózunk. Viszont mindegyikük kivetél nélkül olyan típus volt, aki ágyban csak akkor van, ha szexel vagy alszik. Ha nem, akkor állandóan mehetnék, csók is kevés volt (nekem). Persze én is szeretek elruccanni itthonról, ki nem, kocsikázni, sétálni, sportolni, mert nekem is uncsi lenne az állandó heverészés egy este, de néha azért vágyom arra, hogy összebújjunk.
És kíváncsi vagyok arra, hogy az itt lévő fiúk/férfiak milyen típusúak, hogy vagytok vele?
Akkor úgy tűnik, hogy eddig "szerencsétlen" voltam azt nézve, hogy nem találtam hozzám hasonlót. :)
6. Olyan barátaim voltak, mint amilyen Te vagy! :) Vagy hasonló. Nem feltétlen baj ez, én is szeretek mozogni, szórakozni, csak néha igénylem a csendes heverészős alkalmakat.
Sajnálom, hogy csak 20 éves vagy.
Bár találnék egy ilyen nőt..
38ff (én is bújós típus vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!