Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy egy csendese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy csendesebb, de okos lány nem érdekel senkit?

Figyelt kérdés
Az osztály ahova járok ott nem tetszem senkinek sem. Pedig voltak már kapcsolataim fiúkkal. De ők ezek a kényes, nagymenő, műcsajokra buknak az osztályból. Ők bármit kérnek tőlük megteszik, sőt szívesen segítenek nekik akármilyen feladatról legyen is szó. Mivel a lányok között én vagyok a legértelmesebb, így irántam nem igazán érdeklődnek. Sőt vmikor strébernek is tartanak.
2015. jan. 12. 20:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Te vagy a legértelmesebb...mondjuk ha igaz is, egy kicsit túl nagy az egód.

Ne aggódj, később, ha idősebbek lesztek, a fiúk majd rájönnek, hogy az értelmesebbjével érdemes a kapcsolat

2015. jan. 12. 20:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Mert 14 éves vagy kb.
2015. jan. 12. 20:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Majd rájönnek........
 4/11 anonim ***** válasza:
Az okos lányoktól félnek...
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tini.
2015. jan. 12. 20:42
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem foglalkozz azzal, hogy milyenek az osztálytársaid, mármint a fiúk, lehet éppen a később érő vagy felszínesebb fajtából valóak.

Osztálytárssal meg sose kezdj, így örülj neki, hogy nem csapják neked a szelet.

Majd jön olyan fiú az életedbe, aki értékelni fogja, hogy te nem ilyen mai műcsaj vagy.

(De azért ne hangoztasd túl, hogy te mennyire okos vagy, mert visszatetszést kelthet, és pont az ellenkezője jön le.)

2015. jan. 12. 20:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Én nem hangoztatom.
2015. jan. 12. 20:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Azzal van a baj, hogy nagyon "kiélezed" a két csoportot: a műcsajokat meg magadat. Szerintem találd meg az arany középutat - maradj okos, de ne legyél unalmas. Nincs rosszabb egy unalmas nőnél.
2015. jan. 12. 20:50
 9/11 anonim ***** válasza:
73%
Imádom amikor a szürke kisegerek verik magukat hogy nem kellenek senkinek. Hát idefigyelj bogaram. Én se vagyok az osztály középpontja de nem ítélkezhetsz senki felett. A tapasztalataim szerint a legnagyobb "műcsajok ak" vannak a legnagyobb sebei.
2015. jan. 12. 21:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Talán neked az a legnagyobb problémád hogy nem lett ötös a földrajz doga de ha megismernéd őket lehet rájönnél hogy a smink a nagy arc meg minden álarc mert belül van nekik elég bajuk. Ha tényleg olyan értelmes vagy ezt magadnak is be kell látni.
2015. jan. 12. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!