Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok büszke maradni és elérni hogy keressen?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba, akivel egyszer lefeküdtem de semmi nem történt utána. Nagyon szégyellem magam, és azóta nem is beszéltünk. Egy suliba járunk, minden nap látjuk egymást és nem is köszön nekem. Én nem fogok se írni neki, se köszönni. Néha egymásramosolyogtunk eddig, de már azt sem. Mit tegyek hogy felhívjam magamra a figyelmét? 2 évvel idősebb nálam, végzős így nem egyszerű, ez egy hónapja történt és nem hiszem hogy érdekelném őt komolyan.2015. jan. 12. 20:01
11/15 A kérdező kommentje:
persze tudom hogy nem, de lassan 5 honapja minden este vele almodok, volt mar hasonloban reszem de soha nem szerettem meg a masik felt, ilyenkor mit lehet tenni egyaltalan? fogjam fel egy tanulsagnak?
2015. máj. 7. 09:41
12/15 anonim válasza:
Tanulságnak fogd fel és felejtsd el
13/15 A kérdező kommentje:
DE MEG MINDIG NEM MEGY :(((((
2015. júl. 28. 17:15
14/15 anonim válasza:
Meg par honap vagy ev (rajtad all) es tulleszel rajta
15/15 anonim válasza:
Én megállítanám a helyedben, mikor találkoztok és megkérdezném, miért nem köszön? Megmondanám, hogy azok után, ami köztetek történt legalább egy köszönést eresszen meg, ne legyen már bunkó. Persze csak úgy higgadtan, mint akinek már semmit sem jelent, csak úgy mellékesen megjegyezve. Meg fog jegyezni egyből, hidd el. Az ilyen fiúk szeretik a talpraesett nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!