Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ujra a regi legyen? (lent)
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek egy fiut, aki az orszag masik feleben lakik, nyaralason ismerkedtunk megnes o is szeretett engem.. de mostanra nagyon idegenek lettunk, nagyon ritkan beszelunk... ugy volt, hogy nyaron megint tali, de neki nem jon ossze... mit csinaljak, hogy megint olyan jokat beszelgessunk, es hogy megint erdekeljem?2015. jan. 12. 15:36
1/2 anonim válasza:
ez így szívás inkább próbáld meg magad túltenni rajta
2/2 A kérdező kommentje:
A kerdes az, hogy azert mit tegyek h a regi legyen:) nagyon szeretem, es nem is akarom meg nem is tudom magam tultenni rajta... legyszi segitsetek
2015. jan. 12. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!