Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítséég Mit tegyek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítséég Mit tegyek hogy újra minden a régi legyen?

Figyelt kérdés

Majdnem másfél éve vagyunk együtt, kort nem írok, de fiatalok vagyunk mind a ketten.

Annyira tökéletes volt minden régen hogy szinte el sem hittem hogy velem történik..

Viszont a továbbtanulás miatt ő nagyon messze elkerült tőlem. És azóta minden megváltozott.. hazudik, rondán beszél velem már nem olyan kedves mint régen.. folyamat csak veszekszünk.. De én rettenetesen szeretem, és ő ezt tudja is, de mintha nem érdekelné.. Élőben sosem olyan mint amikor telefonon vagy az interneten beszélünk, ott mennek az ígéretek, és olyan jó érzés... de a találkozásoknál semmmi..Nem bírnám elviselni ha nem lenne velem, én még így is szeretem..Valaki volt már ugyanilyen helyzetben hogy már betegesen szerelmes de úgy érezte nem viszonozzák?

2013. okt. 11. 20:27
 1/10 anonim ***** válasza:

El kell engednetek egymást, ez teljesen egyértelmű.

A barátod gyáva a szakításhoz, ezért viselkedik így, hogy kiprovokálja a dolgot.

Szóval ha ez minden vágya, akkor nosza teljesítsd.

Mindkettőtöknek jobb lesz. Ő élheti az új életét, te pedig nem szenvedsz tovább

2013. okt. 11. 20:35
 2/10 A kérdező kommentje:

De miért kellett ennek így lennie...Voltam már szerelmes, de ennyire még senkit sem szerettem mint őt. Hiába vagyok fiatal, szerintem érettebben gondolkodom ilyen téren.

Bárcsak én mentem volna előbb továbbtanulni..engem nem változtatott volna meg...:(

Köszönöm amúgy!

2013. okt. 11. 20:42
 3/10 FIVESTAR ***** válasza:

HA ilyen a csávó akkor meg sem érdemel téged.

Felejtsd el, vagy kérd meg h változtasson

2013. okt. 11. 20:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Visszatérve, mondtam már pont ezt a mondatot, hogy gyáva hozzá, de erre mindig azt kapom hogy nem vagyok az, kitudlak dobni, de nem akarlak mert szeretlek..
2013. okt. 11. 20:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha egy lányt nagyon rejteget, róla is hazudozik, akkor ott ne is reménykedjek hogy csak barátság van, hiába állítja?
2013. okt. 11. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Reménykedhetsz....de csak magadat csapod be,tudod Te is mint kellene tenned.
2013. okt. 11. 20:51
 7/10 A kérdező kommentje:

De én ezt nem értem:)

Ha nem szeret, minek ígérget? Hogy jobb lesz minden, igyekezni fogok, tenni fogok érte, stb.

Ha simán csak bunkó lenne érteném, hogy azért hogy én szakítsak.. de így nem értem, hogy mit is akar igazából..

2013. okt. 11. 20:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért szakítana? Király élete van, két nőt dug, az egyik eltűri neki, hogy csak a szeretője, a másik (te) eltűri, hogy bunkón viselkedik vele, mindkettő csaj készséges az ágyban... hülye lenne szakítani. Nyisd már ki a szemed.
2013. okt. 11. 21:10
 9/10 A kérdező kommentje:

Annyira hihetetlen hogy egy ember hogy megtud változni...

Még írjatok, szükségem van rá:(

Majd megírom mi volt.

2013. okt. 11. 21:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szeretne változtatna is,nem csak ígérgetné.

Te most nem látod a fától az erdőt,de mégis érzed,hogy nem jó ez igy,azért tetted fel a kérdést.

Változtatnod kell,szakítanod kell szerintem,később bánni fogod ha nem teszed,az idő fogyj,ne pazarold senkire,aki nem érdemli meg.

2013. okt. 11. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!