Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Soha többé nem szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha többé nem szeretnék párkapcsolatot - van-e olyan nő, aki így gondolkozik?

Figyelt kérdés
35 évesen jutottam el odáig, hogy több sikertelen próbálkozás után ezt gondolom - feltehetően bennem lehet a hiba, hiszen nem tudom kezelni a férfiakat: egy idealizált kép élt bennem hűségről, szeretetről, megbecsülésről, ami nem jött be. Ilyenkor vagy leadunk az igényeinkből vagy úgy döntünk, hogy soha többé nem akarunk új párkapcsolatot. Kíváncsi lennék, hogy van-e olyan korombeli nő, aki magánéleti csalódások miatt hasonló következtetésekre jutott?

2015. jan. 12. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmilyet? És mi lesz a szexel?
2015. jan. 12. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Mégis, mi volt a gond?

Pl.: az előző két pároddal?

2015. jan. 12. 12:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha annyira nem akarsz akkor mit rinyálsz itt? Gondolom azért, hogy pár pasi írjon, hogy " Szia! Nincs kedved ismerkedni? Én megértelek. :)"
2015. jan. 12. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Szokványos hiba, kérdező. A partnertől elvárjuk a hűséget, miközben nem jövünk rá, hogy mi magunk vagyunk a hűség záloga. Ha érdemesek vagyunk a hűségre, a partner nem fog félrelépni. (Zárójelben jegyzem meg, hogy ez fölött nem minden esetben van így. De az egy külön történet.)
2015. jan. 13. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Én (ff) 38 évesen vagyok úgy, hogy egyik párkapcsolatom sem sikerült eddig úgy, ahogy szerettem volna, mégsem jut eszembe feladni a csalódások miatt. Egyszer én is találhatok valakit, akivel tökéletesen illünk egymáshoz, te is találhatsz még.
2015. jan. 13. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
simán lehet, hogy na pasizz többet
2015. jan. 13. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Közel 50 kapcsolatomba, és 40 évembe került, mire megtaláltam az igazit. Szóval nem feladni, hanem keresni kell.
2015. jan. 14. 11:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is eljutottam már idáig egy nagy csalódás után - de az az igazság, hogy mégsem akarok örök életemre egyedül maradni, és reménykedem benne, hogy megtalálom a társam. Tehát én elvetettem ezt a gondolatot.

Nem lehet senkitől elvárni, hogy megfeleljen egy ideálképnek - emberek vagyunk, hibázunk. Csak az nem mindegy, miben és milyen mértékben.

Egyébként meg, ha valaki hűtlen, az NEM a partner hibája! Lehetek én 10/10-es bombanő, ha olyan férfit fogok ki, aki nem tud egy nő mellett megmaradni, akkor úgyis meg fog csalni! Ha meg az a baj, hogy a partner nem törődik veled, nem ad magára stb., akkor sem az a megoldás, hogy megcsalod. Meg lehet a problémákat beszélni, lehet szakítani és új kapcsolatot keresni. Ez mind csak azon múlik, ki hogyan gondolkodik a hűségről.

26/N

2015. jan. 29. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!