Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha többé nem szeretnék párkapcsolatot - van-e olyan nő, aki így gondolkozik?
Mégis, mi volt a gond?
Pl.: az előző két pároddal?
Én is eljutottam már idáig egy nagy csalódás után - de az az igazság, hogy mégsem akarok örök életemre egyedül maradni, és reménykedem benne, hogy megtalálom a társam. Tehát én elvetettem ezt a gondolatot.
Nem lehet senkitől elvárni, hogy megfeleljen egy ideálképnek - emberek vagyunk, hibázunk. Csak az nem mindegy, miben és milyen mértékben.
Egyébként meg, ha valaki hűtlen, az NEM a partner hibája! Lehetek én 10/10-es bombanő, ha olyan férfit fogok ki, aki nem tud egy nő mellett megmaradni, akkor úgyis meg fog csalni! Ha meg az a baj, hogy a partner nem törődik veled, nem ad magára stb., akkor sem az a megoldás, hogy megcsalod. Meg lehet a problémákat beszélni, lehet szakítani és új kapcsolatot keresni. Ez mind csak azon múlik, ki hogyan gondolkodik a hűségről.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!