Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy én nem akarok párkapcsolatot, hanem?
Voltak már párkapcsolataim, de nem tartottak sokáig.
Viszont úgy érzem, hogy nem is igazán szeretnék olyan párkapcsolatot, ahol megvan határozva hogy te az enyém, én a tied.
Hanem egyfajta nyílt kapcsolatot szeretnék, és összeköltözni sem szeretnék senkivel.
Tehát valami ilyesmire gondoltam. Szerintetek?
22/F
Ha ezt szeretnéd, áldásom rá, kívánom, hogy légy boldog. De azt tudnod kell, hogy ez csupán tüneti kezelés, és nem a probléma tényleges megoldása.
21/L
Ez azért van, mert még sosem éreztél szerelmet a másik nem iránt, csak a szexuális vágyaid hajtanak. Nem vagy különb egy állatnál.
21F
4. ne itt jópofizz a lányoknak, nem fognak privátot küldeni, hiába írtad oda hány éves vagy
az állatok között is van amelyik monogám, vagy olyan, amelyik életében legfeljebb csak egyszer dug
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!