Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy komolyabb kapcsolatba, -amikor már ott állsz hogy össze fogtok költözni- a kellemetlenebb dolgokat is megosztani a másikkal? Ti hogyan tettétek normálissá?
:O
Én már 6 éve élek együtt a párommal. És kb 2-3 hónap alatt túlléptem ezen.
Bár még mindig nem élünk együtt, de ilyen dolgokon nem akadunk fennt.
Amíg egyetemisták voltunk, mindkettőknél úgy volt a fürdő és a wc egybe. És sokszor bizony egymás előtt csináltuk.
De az évek alatt mégis jobban szeretjük egymást mint mikor elkezdtük. Nem azon múlik, hogy tökéletesnek mutatot-e magad vagy sem. Ő egy hús vér nőt szeretne és nem egy Földöntúli lényt.
Bár ismertem olyan lányt is akinek hasonló haknia volt mint neked, csak neki durvábban... és pasija kikészült tőle, elhagyta.
Itt inkább azt fogadd el, hogy ember vagy, és a párod sem hülye, tudja, hogy nem rózsaparfümöt eregetsz a hátsódon, rózsaszín vattacukor alakban.
Lesznek olyan szakaszok az életben, pl betegség, amikor bizony oda fogsz kanyarítani az orra alá, talán még a bugyiba is jut. És akkor mi lesz? Elhagynak ember vagy?
Az érthető, ha kicsit tartasz ettől, meg zavarban vagytok az elején, de egy idő után ez el fog múlni.
Viszont: Meg fogsz sértődni, de ha te a rózsaszín köd meglététől teszed függővé a kapcsolatodat és magát a szerelmet, és ha úgy érzed, hogy már nem lenne akkora a szerelem, ha véletlenül meghallanátok a másikat pukizni, akkor nem is tudom, talán korai még az összeköltözés.
10-re
Hogyan? Rácsukod a szobaajtót, meg magadra csukod a wc ajtót és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!