Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17/L helyébe ti mennyit engednétek egy kapcsolatba?
Én hagynám magam sodródni az árral, és a vágyaim, érzéseim szerint tenném a dolgokat.
Na de most komolyan, ez rengeteg mindentől függ. Mennyire bíztok meg egymásban, mit éreztek egymás iránt, stb.
17/L
A mai világba? Egy fiúnak? Egy hónapig tuti semmit!
Magamból kiindulva csak aki igazán fontos, vagy kedvelem arra várok csak hosszabb ideig :) 23f
Nekem sokan azt mondtak ennyi évesen bármit,van aki meg,hogy semmit..Elítélendő,miért nem várom meg a 18-at akkor már stb.
Én tavaly vesztettem el fellángolásból 4 hónapos kapcsolatban(amit nem bántam meg).
Most szerelmes vagyok fülig a jelenlegi páromba és 3.hónap után aludt itt,és 5.hónapban már volt petting,és majd idővel olyan 6-7.hónapban rendesen lefekszünk.:) Nem időhöz kötöm,de 'határokat'húzok,mert nem szeretném elhamarkodni ismét (ha valaki vár valamire,minél jobban akarja).
De ez rajtatok múlik.:)
Figyelj, ez sok mindentol fug.. helyzet, erzelmek, bizalom stb..
En peldaul megbeszeltem parommal hogy ha talalkozunk akkor varunk, elibb szokjuk meg egymast (mert 7honapig a nagy tav miatt nem tudtunk egyszer sem talakkozni, es 7honapban mentem haza hozzajuk nyaalni). Na, szoval megbeszeltuk a dolgot.. ehez kepest mar elso nap osszegabalyodtunk valamilyen szinten, de a faradtas miatt nem jott ossze, viszont masnap mar igen.
Egyszoval lehet tervezni, beszelgetni rola, de ezt az erzelmek es a helyzetek iranyitjak. :)
De mindenkeppen legyen erzelem!
Köszönöm a válaszokat! :)
Igazatok van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!