Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy komolyabb kapcsolatba, -amikor már ott állsz hogy össze fogtok költözni- a kellemetlenebb dolgokat is megosztani a másikkal? Ti hogyan tettétek normálissá?
Hátt
Nemtudom egy idő után el fog múlni, vagy pedig beszéljetek róla.
Ez természetes folyamat, még csak említésre sem méltó. Soha nem gondolkodtam el azon, hogy vajon hallatszódik-e, az pedig még kevésbé érdekelt, hogy hallom-e, ha a barátnőm kakál. Semmit nem vont le a nőiességéből és kívánatosságából, ha hallottam/éreztem utána a dolgokat.
Amit te csinálsz, az sokkal jobban idegesítene, hogy nem eszel, meg napokig visszatartod.
Hogyan lehet megosztani a másikkal? Szerintem sehogy.. úgy értem, hogy ezek természetes dolgok, ha menni kell, menni kell, nem kell belőle ügyet csinálni. Eleinte nekem is furcsa volt egy kicsit (de eleve maga a nem otthon wc-zés volt a furcsa), de elvicceltük, és utána már nem is volt téma. Igazából már konkrétan nem tudom hogy volt, biztosan látta a párom, hogy wc-znem kell, rákérdezett mi a baj, elmondtam neki, hogy ez van, de nem szeretek idegen helyen, stb... erre ő mondta, hogy de nyugodtan, stb. és ennyi volt. Szóval nem csináltunk belőle ügyet.
Ma meg már annyira nem, hogy hülyéskedni is szoktunk, hogy kinek milyen formájú volt... erre a másik mondja, hogy "fúj" röhögve, mire a másikunk megszólal: "dehát mindent megosztunk egymással" . Szóval nálunk már poén az egész, akárcsak a puki és hasonló dolgok.
Szia!
Ugyan szerintem jóval fiatalabb vagyok nálad, talál tudok segíteni.
A barátommal távkapcsolatban élünk. Eddig nagyon jól megoldottuk, maximum 10 napokat töltöttünk külön - ami 2000 km-nél baromi jónak számít! Mostanában azonban előjöttek a 3 hetek... Eddig 3x voltam náluk Angliában. Anyukájával lakik, és az öccsével. Ott szép nagy, tágas wc van, semmi nem hallatszik. Nálunk kicsit bonyolultabb a helyzet, de ha nagyon kellett, akkor elindítottam a csapot, és akkor eregettem... :D Magamba meg jókat röhögtem a szerencsétlenségeimen.
Viszont itt Budapesten az apukája lakásán... Hát... egy lyuk a wc. Borzalmas. Minden kihallatszik, és még csap sincs... Sőt, problémáim vannak a kaksizással. Van, hogy nem megy 4 napig, akkor viszont állandóan pukiznom kell, és ez annnnnnyira kellemetlen!
Ritkán dohányzom, akkor meg ugye minden beindul... Tehát kész rémálom.. Mikor már egyszer nagyon fájt a hasam, mert nem tudtam kakilni, megmondtam a barátomnak, hogy vegyünk cigit... akkor ugye még nem voltam 18. Először elnevette magát... Később már én is nevettem, és próbálom diszkréten kezelni, de már volt olyan hogy mondtam is neki, hogy nem bírom tovább, nagyon kakilnom keeeeell, így a busz kellős közepén, aztán jót nevettünk... :D Ő meg képes órákat trónolni a wc-n. Szóval szerintem ha viccet csináltok belőle, nem gáz. Mindenki csinálja, természetes, egészséges. Szerintem rakj be zenét, vagy... Hát nem tudom. Szerintem nem fog undorodni tőled azért, mert ilyen problémáid vannak. Egy idő után kiderülnek az ilyenek, és ez szerintem így szép:) Ne vedd ennyire komolyan szerintem, próbálj lazább lenni!
Sok szerencsét :D És boldogságot!:)
A helyedben én átgondolnám még egyszer ezt a kapcsolatot meg összeköltözést, nem kifele akartok-e megfelelni valaminek.
Mesélek neked valamit. Én egy nagymamámat ismerem csak, a másik meghalt néhány évvel azelőtt, hogy megszülettem. Viszont a még élő nagymamámnál mindig spórolni kellett a WC-papírral, és rám szólt, ha úgy gondolta, hogy sokat használtam, bár nem emlékszem, hogy kifejezetten pazaroltam volna (más téren is szigorú volt egyébként). Egy idő után oda jutott ez a dolog, hogy náluk már nem mertem elég WC-papírt használni, így ki sem töröltem rendesen, és ha nem otthon voltam, akkor próbáltam úgy intézni a WC-t, hogy a nagyobb dolgokat csak otthon végezzem, visszatartottam (iskola, később munka... stb.). És egyfajta mércéjévé vált annak, mennyire érzem magam jól valahol, hogy csak pisilek a wc-n, vagy mást se tartok vissza, ha szükséges.
Ha nem érzed magad kellőképpen lazának a párod mellett, és egy ilyen dolog miatt, mint a WC-n végzendő ügyek, problémáid vannak, akkor lehet, hogy még nem kellene összeköltöznötök. Képzeld magad abba a helyzetbe, hogy egyszer szülők lesztek, és a gyerekre rájön a hasmars, és végigsz*rja a folyosót a WC-ig, mert nem tudja visszatartani.
Mi összeköltözés előtt már hozzászoktunk a dologhoz... A páromék lakásán voltam nagyon gyakran (konkrétan már oda költöztem, mielőtt még közös albérletet vettünk volna ki), és akkor volt eleinte némi félelmem a dologgal kapcsolatban. Pont, amit te mondasz, hogy mi van, ha meghallja, megérzi a szagát, elfogy a wc-papír és nem tudom, hol tartják a többit, satöbbi, hogy ettől, ha megtudja meg ilyenek, nem nézne-e rám másképp... És nem :) Mármint, teljesen természetes dolog, mindenki csinálja. Mi erről nem beszélünk, viccesen se meg sehogy se, mert hát mégis, miért beszélnénk róla, arról sem beszélünk, hogy levegőt veszünk... Néha én is hallom, hogy pukizik egyet(vagy többet) a wc-n, de azon kívül, hogy regisztrálom, mármint hallom és eljut a tudatomig, nem igazán foglalkozom vele, kb azonnal el is felejtem. A párom szerintem ugyanígy jár el. Néha, ha panaszkodok, hogy fáj a hasam, elküld kaksizni, de amúgy tényleg nem foglalkozunk a kérdéssel. Természetes velejárója az életünknek, és nem hat ki semmire.
Oké, kicsit illúzióromboló, amikor már kezdenénk belehevülni kicsit a szexis dolgokba, aztán eltűnik fél órára a mosdóba, de nagyjából egy percen belül el tudja feledtetni velem az egészet :) Ha nem parázod ennyire túl, akkor a párod sem fogja, és szerintem az, hogy egy hétig nem mész mosdóba, csak mert cikinek tartod, az nem egészséges. Remélhetőleg felnőtt férfival állsz össze, aki felfogja, hogy a nő is ember, és bizony az emésztése ugyanolyan, mint az övé. Sőt, esetemben még rosszabb is, laktózérzékeny vagyok, de imádom a tejes dolgokat (sajt, tejszín, stb), hát képzelheted... Ha csak kevés sajtos cuccot eszek, akkor csak egész napos pukizásra számíthatok. Ha többet, az egész éjszakát hasmenéssel töltöm. A párom ezzel kapcsolatban inkább viccelődik és próbál megvédeni (önmagától senkit sem védhetnek meg...), de ugyanúgy nőként tekint rám.
Ez szerintem amúgy természetes módon megszűnik, mármint ez a félelmed és zavarod, miután már nem tudsz tovább várni és többször elmentél úgy mosdóba, hogy ő is ott volt, szerintem hozzászoksz és természetes lesz. Max azt mondod, sokat kellett pisilned. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!