Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem vagyok szerelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok szerelmes, ha megtaláltam álmaim férfiját?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, és minden olyan, mint képzeltem. Minden tulajdonsága megvan, amit egy férfiban kerestem. Helyes, humoros, komolyan gondolkodik, felelősségteljes, őszinte, és a kémia is működik rendesen. Szerintem össze is illünk, jól érzem magam vele, mégsem alakult ki az az érzés, amit hittem, hogy ki fog, ha ilyen barátom lesz egyszer. Mi lehet az oka? Van még esély, hogy kialakul?
2015. jan. 11. 08:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Még csak 25 éves vagyok, de úgy gondolom a rózsaszín köd idővel úgy is elmúlna, és idővel nem őrölt szerelemmel hanem pontosan így szeretnéd ahogy most...

És szerintem csak egy tanács, én emiatt nem szakítanék vele, még legyetek együtt és majd meglátod, de lehet ő a legtökéletesebb társ a számodra egy életen át.

2015. jan. 11. 09:47
 12/17 A kérdező kommentje:

Én tudom, hogy nem vagyok szerelmes, lásd fent a kérdést. :D

De most dobjam ezt el? Előbb-utóbb úgyis átalakul a szerelem pont szeretetté, meg kötődéssé meg mittudomén, amit én is egyre jobban kezdek érezni iránta.

2015. jan. 11. 09:48
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

"Még csak 25 éves vagyok, de úgy gondolom a rózsaszín köd idővel úgy is elmúlna, és idővel nem őrölt szerelemmel hanem pontosan így szeretnéd ahogy most... "

Igen, elmúlik, de szerintem baromira nem mindegy, hogy előtte valaki átélte-e vagy sem! Mert az nagyon sokat számít! Mert hiába tökéletes valaki, ha soha nem éreztem iránta olyan intenzíven, mint ahogy az ember érez, mikor szerelmes.

Az számomra egy plusz dolgot ad, amit mindenképpen érdemes megélni.

És senki nem mondta, hogy szakítson vele, csak én speciel azt mondom, hogy az ember nem az eszével "kellene" hogy párt válasszon, mert akkor jön ez, hogy jó vele, meg tökéletesen megfelel az igényeimnek, de nem vagyok szerelemes, vagyis egy nagyon fontos dolog kimarad ebből a kapcsolatból.

2015. jan. 11. 09:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de ha meg a szívemmel választok, akkor még szarabb... Voltam már nagyon szerelmes valakibe, és csak másfél év múlva (mikor csillapultak az érzések) jöttem rá, hogy milyen is ő valójában, mert előtte elvakított a köd. Szóval nálam az sem opció.
2015. jan. 11. 09:54
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

De sok bajod van!:)

Ha szerelmes vagy az a baj, ha nem vagy szerelmes, akkor meg az a baj!

Ha neked jó ez a kapcsolat, hiába nincs meg a párodban az a plusz, akkor meg mit foglalkozol azzal, hogy szerelmes vagy-e vagy sem? Szereted, jó vele, ennyi!

Én egy 9 éve tartó párkapcsolatban élek, aminek az elején baromi szerelmes voltam, aztán persze, átalakult a dolog, viszont rengeteg dolgon mentünk keresztül, voltak-vannak hibáink, amikből nagy veszekedések voltak, egyszer-kétszer a válás szélére is sodródtunk, de megbeszéltük, megoldottuk. És ebben nagyon sokat jelentett az, hogy nem észérvekkel gondolkoztam, hanem a szívemmel. Mert ha az eszemmel gondolkoztam volna, akkor lehet már együtt sem lennénk. Viszont nem felejtettem el azt, hogy valaha mennyire szerelmes voltam belé, hogy most is szeretem, érzelmek vannak iránta, mennyi mindenen mentünk keresztül, nem a józan ész befolyásolt és van értelme a dolgoknak, hogy küzdjünk érte!

És bizony az évek során nem egyszer hoztuk már vissza a szenvedélyt, azokat az érzéseket majdnem teljes mértékben, amik az elején voltak. És ez nagyon sokat jelentette ám!

De neked mi lesz, amit hosszú évek után visszahozol, majd amikor ez a kapcsolat is átalakul még ebből is? Amikor már nem lesz új, amikor már jönnek a szürke hétköznapok? Elárulom! Semmi!

2015. jan. 11. 10:02
 16/17 A kérdező kommentje:
Megette a fene az egészet, ha a szürke hétköznapokban csak annak az emléke tart össze, hogy valaha szerelmesek voltunk!
2015. jan. 11. 10:13
 17/17 anonim ***** válasza:
TED-en találtam egy érdekes videót van hozzá magyar felirath. [link]
2015. jan. 11. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!