Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 5 éven át hazudott, vélemények?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éven át hazudott, vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elmesélem nektek röviden a történeteteket és mondjátok el mi a véleményeteket!

5,5 évig voltam együtt a barátommal, ő most 28 én 23.

4 hónapja szakított velem mert elmúlt a varázs. Nem is ez a lényeg, hanem az hogy most derült ki h mikor kb 1,5 évesek voltunk (akkor ő még főiskolára járt) a kollégiumban nagyon tapadott rá egy meglehetősen szép csaj.

Én erről semmit nem tudtam,de egyszer az msn beszélgetései közt rábukkantam h ezzel a csajjal arról beszéltek, mennyire szerette őt a lány.Nagyon sírtam az benne a pláne hogy még ő volt megsértődve amiért a megnéztem a beszélgetést, és szépen kimagyarázta magát h igen valóban tetszett a csajnak, de csak barátok maradtak mivel neki csak én kellettem. Elhittem neki mert mindennél jobban szerettem.Aztán egyszer gondoltam egyet felkerestem ezt a csajt, akinek a barátnője állította h igenis lefeküdtek, sőt más nőkkel is megcsalt engem. Ezt is tagadta...egyszerűen úgy tudott hazudni mint a vízfolyás. Azt ne is mondjam h őt mindenki olyan embernek ismeri aki becsületes, rendes jószívű stb....sokszor sírt is, lehet lelkiismeret-furdalás miatt de sose árulta el mi a baja.

Aztán most a szakítás után a lány már tényleg beismerte h lefeküdtek, és most h ezt megtudtam nagyon ki vagyok bukva mert 5,5 éven át hazugságban éltem, terveztük a közös életet, és most hálát adok az égnek h vége lett.

Szerintetek egy ilyen gerinctelen ember hogy tudott éveken át tükörbe nézni, kimondani nekem őszintén h szeret? Hogy tudott így átverni engem? Szeretett egyáltalán valaha????

2010. febr. 6. 10:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Én mint fiú kicsit abszurdnak tartom hogy olyannal legyek akit nem szeretek vagy megcsaljam azt akit szeretek ..nagyon szeretek most egy lányt, nem is járunk (még x)) de hallani se akarok más lányról.
2010. febr. 6. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szeretett, nem mondom, hogy nem..de magát talán jobban.Borzalmas érzés, nekem is volt már, hogy hazudtak..

Valóban gerinctelen és örülj neki, hogy megmenekültél tőle..ebből tanulhatsz, hogy legközelebb ha valami gyanús, annak oka is van.

2010. febr. 6. 11:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem akarom őt védeni, de ha 5,5 évig jártatok, és 1,5 után tapadt rá a csaj, akkor csak 4 évig hazudott. Ettől persze gusztustalan dolog az ilyen, én nem tudom elképzelni, hogy őszintén szeretett.
2010. febr. 6. 11:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos egy gyakori a pasiknál. Vannak kivételek, mielőtt itt azt állítanátok, hogy ti nem vagytok ilyenek!

Valóban ő nem szeretett igazán téged. Ha egy férfi IGAZÁN SZERET EGY NŐT, mint ahogy az első hozzászóló írta, más nő nem foglalkoztatja!

Valami érdeke volt veled, hogy veled maradt, miközben te mindig ott voltál neki, ha talált mást azzal is kikezdett.

Sajnos vannak ilyen gerinctelen faszik és mindig is voltak.

Ezeket hívják gerinctelen , önző, számító alakoknak.

Igen, kihasznált téged, kihasználta a szeretetedet.

Őszinte részvétem neked, kívánom, hogy legyél minél inkább túl ezen, és remélem legközelebb sokkal figyelmesebb leszel!

Bár a leírásodból az tűnik fel, hogy egy darabig biztos nem akarsz senkitől sem semmit.

Nem csodálom!

25.L

2010. febr. 6. 11:16
 5/8 A kérdező kommentje:

Az az igazság hogy még ezek után is szeretem, de remélem mielőbb elmúlik...tovább akarok lépni. Azt éreztem mindig h nagyon szeret, ki is mutatta mikor együtt voltunk, egyszerűen nem tudom elhinni h ezt tette...

Most van nője vmi munkatársa, szerintetek vele is megteszi majd?

2010. febr. 6. 11:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Hogyan lesz valakiből régi szerető? Szakítással. A szakítás pedig rémesen kínos. Bármelyik oldal is kezdeményezi, végül is halálos sértés hangzik el, az, hogy valaki nem kell többé. Ennek a sértésnek súlya van - ilyet komolytalanul senki sem mond. Erre a sértésre nincsen bocsánat.

Szánalmas indokok azok, amik miatt felhívják a régi szeretőt: lustaság és kétségbeesés. Aki túl van élete első szerelmén, akinek önbecsülése és tartása van, az nem tesz ilyet. Mielőtt megtennéd tedd fel a kérdést: Csak ennyire vagyok képes?

A régi szeretőnek nem emlékszem a nevére. A régi szeretőtől tartózkodom. A régi szeretőre nem gondolok. A régi szeretőről nem beszélek.

Lépj túl rajta ne engedj a női becsülélésedből

2010. febr. 6. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem is átbasztak csak durvábban... 3 hete.. Nem tudom hogy fogok ezentúl megbízni bárkiben is... 19/F
2010. febr. 6. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:
ne busulj. örülj, h megszabadultál tőle. még fiatal vagy, lesz még szerelem. akkor is, ha most nem ugy tűnik. de tod, a jó megkapja a jutalmat, a rossz meg a büntetését.
2010. febr. 6. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!