Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felehetnék meg a pasimnak akit nagyon szeretek?!
Nagyon szeretm a barátomat volt egy hónapos szünetünk, az én hibámból, mert folyton vitatkoztunk, de most kibékültünk és szeretném a midnenben eleget tudnék neki tenni. A barátaval nem vagyok túl jóba mert az elejétől nem tetszett nekik h mi összejöttünk lassan 2 éve vagyunk együtt nagyon szeretem és nem szeretném hogy vége legyen! Anyukámék szerint viszont óvatosabbnak kellene lennem, mert nem az az "anyuci kedvence" típus ezért még ők is nehezítik a dolgoz, például nem aludhatok ott még egy ideig igy hajnalban járok haza meg nem jöhet hozánk fel.. De én nem látom a hibáit :( csak azt tudom, hogy szeretem nagyon, lassan ismét egyhónapja leszünk együtt és nem tudom mit tehetnék...
kérlek segítsetek! 17/L
Nem kell senkinek sem megfelelni.
az a lány, aki meg akar felelni, azt kihasználhatják. És az sem biztos, hogy kellesz neki.
Add önmagadat!!!!
Fogadjon el így, ahogy vagy!
Biztos nem vagy gonosz és szemét! Na látod!
Ha nem jó, akkor hagyd el, vannak jobb pasik, akik így is szeretnek.
Amúgy miről vitatkoztatok?
És ha neked volt igazad?
A pasid gondolod, hogy neked megakarna felelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!