Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomban és nagyon tetszik nekem és nem tudom hogy mit csináljak hogyan beszéljek vele mert tudjátok nem vagyok az a szépfiú típus és egyszerűen nem tom mit csináljak meg az igazat megvallva nem is nagyon volt egy volt az is óvodába xd írjatok ha vmiben tudtok segíteni :D2010. febr. 5. 22:45
2/10 A kérdező kommentje:
mármint nem is nagyon volt barátnőm most vettem észre :)
2010. febr. 5. 22:46
3/10 A kérdező kommentje:
de azt már próbáltam mert de túl jól néz ki és nem is rossz a személyisége és nagyon tetszik :S
2010. febr. 5. 22:54
4/10 anonim válasza:
Azt lehetne tudni hány éves vagy?
5/10 A kérdező kommentje:
15
2010. febr. 5. 23:15
6/10 A kérdező kommentje:
de amikor rossz kedvem van akkor mindig oda jön és próbál fel vidítani meg ölelget de nem tudom hogy csak a természete miatt vagy azért mert tetszem neki meg már volt olyan hogy a szertárba segítettem a tesi tanárnak pakolni vissza a cuccokat és akkor amikor ki ment a tanár ő oda jött és meg kérdezte h nem-e akarom meg fogni a mellét és erről sem tudom hogy csak szivat vagy nem tom nagyon kéne segítség :S
2010. febr. 5. 23:23
7/10 A kérdező kommentje:
amúgy ha rosszul írok valamit bocs most csak írok :D
2010. febr. 5. 23:24
8/10 anonim válasza:
Hát gyerek... :D ha tőlem egy csaj azt kérné fogdossam... hát istenem! nem vagyok én olyan galád, hogy megfosszak bárkit az effajta élményektől. :D de komolyan ha nem tetszenél neki akkor csak nem ölelgetné meg nem is beszélne vele túlsokat ;) szerintem: "Tedd amit tenned kell!"
9/10 anonim válasza:
Szerintem is! Tök lazán hívd el valahova, ne izgulj!
10/10 A kérdező kommentje:
hát megpróbálom köszönöm :D
2010. febr. 6. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!