Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan tiltottak a szüleim a lánytôl?
Megismerkedtem egy félig roma lànnyal. Tök jól megvoltunk és miutàn meglàttàk a szüleim a fényképet a lànyról és az apjàról egyböl eltiltottak töle.
Jogosan féltettek a szüleim ettöl a pàrkapcsolattol?
Rohadt rasszisták-.-
Nézzetek már magatokba is egy kicsit...
Másban a szállkát,magatokban a gerendát sem...szánalmas korcsok,akik a származás alapján itélkeznek,a többi meg már hidegen hagyja..."á ez cigány,nem ismerem,de gyűlölöm...csak mert cigány"
Igy kell felfogni?-.-
Tudom jol,őket utáljad,ha tudod milyenek....de ne a származásuk miatt!
És ők miattuk miért utálsz engem is?-.-
Szerintem nincs okod rá.
Én nem utállak,van köztetek sok normális,de sajnos a legtöbb nem az
Valahol meg lehet érteni a kérdező szüleit...és sajnálom ha téged is egy kalap alá vesznek
Lehet itt most polkorrekten arról elmélkedni, hogy az előítéletek milyen csúnya, sötét dolgok, de a mindennapi életvezetés szempontjából hasznosak, és tapasztalatokon alapulnak.
Ha pl. 3-4 cigány etnikumú férfi jön velem szemben az éjszakában, akkor módosítom útvonalam, hogy kitérjek előlük, pedig elég jó fizikumú férfi vagyok.
Az az előítélet, hogy a legnormálisabb cigányoknak a rokonsága is sokkal gázabb, mint egy átlag magyar embernek, az is az esetek döntő többségében igaz, még ha sértő is egyesekre nézve, a többség biztonságát szolgálja.
#11.-es, belőled is kijött a vér, már rasszistázol, korcsozol,és elvárod hogy egyenrangúként kezeljünk?
pfff.... itt is bizonyítod miért tiltották ezt a kapcsolatot. És tudod mit? Az én gyerekemet is tiltanám egy ilyen kapcsolattól. Ha tetszik ha nem. Lehetsz te akármilyen, a véredet nem tudod letagadni. Ahogy most sem tudtad.
Zsámó.
Nem rasszisták. Nem előítéletesek.
Simán csak tapasztaltak. Ennyi.
A purdé nem kell.
Skerázik a csávó nagyon forró a talaj.
Tetszik ez a gádzsi de nem baj, ha lapaj.
Bugázott verdával T-lakol a gyerek.
Sukár pulya, 20 éves oszt hetedikes.
Orba gyűrsz, ha rá szólsz, te ráfázol.
Há' kidzsalok a rodára, hol szopesz a káresz.
Dikházom a gárét dellázok oszt tovesz.
Szoszi devla ördög bújt a vonómba na dzsanesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!