Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan tiltottak a szüleim a lánytôl?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy félig roma lànnyal. Tök jól megvoltunk és miutàn meglàttàk a szüleim a fényképet a lànyról és az apjàról egyböl eltiltottak töle.
Jogosan féltettek a szüleim ettöl a pàrkapcsolattol?
2015. jan. 9. 08:16
1/30 anonim válasza:
Igen. Jogosan. De olvass már vissza, számtalan ilyen kérdés van.
2/30 anonim válasza:
"Megismerkedtem egy félig roma lànnyal"
Már ennél a mondatnál igazat adok a szüleidnek
3/30 anonim válasza:
Nem. Hiszen nem is biztos, hogy ismeriik.
4/30 anonim válasza:
Én nem akarnák roma családhoz tartozni...
Szüleid viselkedését jogosnak ítélem meg.
6/30 anonim válasza:
Ez nem kérdés!
Mindenki maradjon meg a saját vérhálózatában ...
7/30 anonim válasza:
Jogosan. Nem is tőle féltenek, biztosan el tudják képzelni, hogy egy aranyos, kedves lány. De a családjától valóban van okuk félteni. Számíthatsz rá, hogy elvernek, ha otthagyod, még akkor is, ha ő akart szakítani vagy ő csinált olyat, amiért jogos, hogy otthagytad. Utána utálni fog a családja és nagyon nagy az esély, hogy megvernek bárhol, ahol meglátnak.
8/30 anonim válasza:
Pont ugyanazt gondolom, amit #7-es már leírt.
9/30 anonim válasza:
Jogosan. És nem a szittya magyar vér miatt. Ha félig vagy teljesen kínai lenne, egy szót sem szólnának.
10/30 anonim válasza:
Az előítélet érthető, de lehet teljesen normális családból származik és ez esetben csak a lányt sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!