Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Majd megőrülök!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Majd megőrülök!

Figyelt kérdés

Ma voltam egy bálon. A csávó akivel 2 hete kavarok, is ott volt. Na meg még egy szőke suna, akit pár nappal ezelőtt kidobott a pasija, és rányomult az én választottamra!

Tudom h gyerekes, de kicsit felhúzta az agyam, h ott flörtöl vele a csaj,miközben az a szőke suna tudja jól h én vagyok annak a potenciális hímegyednek.

Nah, megelégeltem egy idő után, felkértem egy csávót táncolni. Közben mind a 2en azt néztük h mit csinál a másik.

A bál után egy zavart beszélgetés következett, aminek az lett a végeredménye, h mind a 2en bevallottuk, h haragszunk is a másikra, és szégyelljük is maguknat... Megbeszéltük, h ezt a dolgot majd letárgyaljuk.

Úgy volt, h a bál után elmegyek vmerre n is velük, kicsit ünnepelni a szül. napját. Nem is hívott. Mondjuk ha erre a hadiállapotra gondolok, nem is csodálom.

Most is tudom h vele van az a suna, és kínoz a gondolat, h rányomul, meg miegyéb. Ráadásul a csaj csak féltékenyíteni akarja a volt barátját, aki szintén ott volt ezen az ominózus bálon. Mit tegyek, h ne legyek ennyire féltékeny?! Engem is zavar, és attól félek, h ez a féltékenykedés elveszi azt az érzést ami eddig kialakuult. Nem akarom elveszíteni (még meg sincs...x( ), mert fontos nekem.

Kérlek, adjatok tipeket, h ne legyek féltékeny, különben belátható határidőn belül megőrülök.

2010. febr. 5. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem a srác veled járni szeretne, de a szőke sunát meg biztos hogy megakarta húzni!!!
2010. febr. 5. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
46%

hát én is féltékeny lennék a helyedben..

ha féltékeny vagyok a barátomra ugyanazt csinálom vele amit ő velem.. és a végén mindig belátja.. :)

már 1 éve együtt vagyunk.. és nem romlott meg emiatt semmi.

tüntesd el a közeléből azt a szőőke pi*át.. :D L/17

2010. febr. 5. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben inkább azon gondolkodnék el,vajon miért nem velem ünnepli a barátom a szülinapját,és miért nem hívott magával,valamint miért egy másik nővel foglalkozott a bálon.Én a Te helyedben ezt nem merném kapcsolatnak nevezni.Ha meg csak kavarás volt,akkor nem értem,miért filózol annyit.Kipipált a noteszében,és ennyi.Most is mással múlatja az idejét ahelyett,hogy Veled lenne.Ezek után nem tudom,miért gondolod azt,hogy egyáltalán érdekled.
2010. febr. 5. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:

ostoba lány vagy te is ne haragudj :S

még te akarsz változtatni magadon... mikor a pasid melletted csajozik... nagyon gyorsan szakííts velee!! :S L/17

2010. febr. 5. 22:50
 5/6 A kérdező kommentje:

22:21. Igazad van, tényleg...Csak én annyira...megkedveltem! Tudom h rövid ez az idő, de akk is...

Utolsó! Tudom h nem vagyok normális, de még mindig, lehet h már nem is lesz a pasim. Ezért nincs mit kidobni...:s(n)

2010. febr. 6. 08:41
 6/6 A kérdező kommentje:

22:50 !!!!

Most jöttem rá h mennyire igazad van! Köszönöm. Örök hála!

2010. febr. 6. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!