Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Majd megőrülök!
Ma voltam egy bálon. A csávó akivel 2 hete kavarok, is ott volt. Na meg még egy szőke suna, akit pár nappal ezelőtt kidobott a pasija, és rányomult az én választottamra!
Tudom h gyerekes, de kicsit felhúzta az agyam, h ott flörtöl vele a csaj,miközben az a szőke suna tudja jól h én vagyok annak a potenciális hímegyednek.
Nah, megelégeltem egy idő után, felkértem egy csávót táncolni. Közben mind a 2en azt néztük h mit csinál a másik.
A bál után egy zavart beszélgetés következett, aminek az lett a végeredménye, h mind a 2en bevallottuk, h haragszunk is a másikra, és szégyelljük is maguknat... Megbeszéltük, h ezt a dolgot majd letárgyaljuk.
Úgy volt, h a bál után elmegyek vmerre n is velük, kicsit ünnepelni a szül. napját. Nem is hívott. Mondjuk ha erre a hadiállapotra gondolok, nem is csodálom.
Most is tudom h vele van az a suna, és kínoz a gondolat, h rányomul, meg miegyéb. Ráadásul a csaj csak féltékenyíteni akarja a volt barátját, aki szintén ott volt ezen az ominózus bálon. Mit tegyek, h ne legyek ennyire féltékeny?! Engem is zavar, és attól félek, h ez a féltékenykedés elveszi azt az érzést ami eddig kialakuult. Nem akarom elveszíteni (még meg sincs...x( ), mert fontos nekem.
Kérlek, adjatok tipeket, h ne legyek féltékeny, különben belátható határidőn belül megőrülök.
hát én is féltékeny lennék a helyedben..
ha féltékeny vagyok a barátomra ugyanazt csinálom vele amit ő velem.. és a végén mindig belátja.. :)
már 1 éve együtt vagyunk.. és nem romlott meg emiatt semmi.
tüntesd el a közeléből azt a szőőke pi*át.. :D L/17
ostoba lány vagy te is ne haragudj :S
még te akarsz változtatni magadon... mikor a pasid melletted csajozik... nagyon gyorsan szakííts velee!! :S L/17
22:21. Igazad van, tényleg...Csak én annyira...megkedveltem! Tudom h rövid ez az idő, de akk is...
Utolsó! Tudom h nem vagyok normális, de még mindig, lehet h már nem is lesz a pasim. Ezért nincs mit kidobni...:s(n)
22:50 !!!!
Most jöttem rá h mennyire igazad van! Köszönöm. Örök hála!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!