Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek? 19/F
Figyelt kérdés
Sziasztok!Picit hosszú,köszönöm ha elolvasod.19 éves fiu vagyok és abban a helyzetben vagyok hogy olyan suliba járok ahol 11 lány van az osztályban és csak én vagyok fiú..Van egy lány aki nagyon tetszik nekem,beleszerettem az első pillanatban amikor megláttam..Ő szinte minden nap úgymond hülyéskedik velem sokszor megérint,cseszteti a hajam,stb...De a 11 lányból csak ő..Én egy nyugisabb srác vagyok,a romantikusabb alkatból..és tudom hogy neki a pörgős csávók jönnek be azonban már 2 ilyen kapcsolata is volt mindkettő barátja dobta..Elképzelhető hogy megváltozott a véleménye és már más az ideálja,már nem a pörgős csávók a favorite??Ő természetre szinte pontosan ugyanolyan mint én,sokmindenben hasonlítunk..Lehet hogy azért kedveskedik,piszkál mert bejövök neki??A másik kérdésem pedig az lenne hogy ti szoktatok olyan emberrel hülyéskedni,gyakran megérinteni,aki nem szimpatikus?Tehát ha engem sűrün piszkál stb..az jelent e valamit vagy csak szimplán barát??Előre is köszönöm a válaszodat és hogy végigolvastad..2010. febr. 5. 21:53
1/6 anonim válasza:
ha sokat piszkál, tetszel neki. ha közömbös lennél, nem foglalkozna veled. az meg hogy az exei milyenek voltak, egy dolog. próbáld meg, szerintem bejössz neki :) sok szerencsét :)
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ és a biztatást :)
2010. febr. 5. 21:58
3/6 anonim válasza:
Szerintem bejössz neki. Hívd el moziba, vagy akár a hidegre való tekintettel hívd meg egy kávézóba, cukrászdába, ahol tudtok beszélgetni. De akár egy jó kis szánkózás is remek dolog, itt még könnyen össze is melegedhettek. Hajrá! Ne légy félénk, ha komolyan tetszik, biztos sikerül elvarázsolnod.
4/6 anonim válasza:
háát mivel nincs több fiú az osztályodba, ezért nem akar senkit féltékennyé tenni veled.
bejössz neki ;)
hajráá! :) L/17
5/6 A kérdező kommentje:
:P köszi..:)
2010. febr. 5. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!