Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Ti mit tennétek ha a barát/élettársatokról kiderülne hogy drogozik? Egybõl otthagynátok vagy adnátok neki még egy esélyt?2011. nov. 11. 12:52
1/10 anonim válasza:
Két dolog miatt hagynám egyből ott.
1. Megcsal
2. Drogozik
3/10 anonim válasza:
Csatlakozom az első válaszolóhoz. Van 1-2 olyan dolog, amire nincs megfelelő kifogás, és az egyik ilyen a drog.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. nov. 11. 13:22
5/10 LadyLee válasza:
NEM hagynám el kapásból. Megpróbálnék segíteni rajta. meg persze kérdés, hogy mit csinál és mennyit. A fűből, hacsak nem nagyon gyakran csinálja, nem csinálnék gondot, a többi esetén megpróbálnék neki segíteni letenni. Nyilván, hogyha azt látnám, hogy az ő oldaláról erre nincs fogadókészség, akkor otthagynám.
6/10 anonim válasza:
Elhagynám.
Ennél jóval többet érdemlek.
7/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, a kérdésed nem pontos, mit jelent az, hogy drogozik? Nem mindegy, hogy valaki például füvet szív, vagy mák teát főz. Az előbbi illegális, viszont számomra elfogadható, hogyha csak egy-egy alkalomra korlátozódik, az utóbbi viszont legális, de számomra teljes mértékben elfogadhatatlan.
Ha tudom, hogy konkrétan milyen drogot fogyaszt, akkor tudok dönteni.
8/10 anonim válasza:
nem hagynám el egyböl mert mivel drogos nincs eszénél :S és ki tudja mire képes ha csak "ugy" othagyom?!
9/10 anonim válasza:
Kedves utolsó, ki kellene nyitnod egy biológia, vagy kémiakönyvet, mert komoly hiányosságaid vannak drog téren. Az hogy valaki drogozik nem feltétlenül van kihatással a józan ítélőképességére. Például a koffein egy drog. Ugyanolyan drog, mint a marihuana, vagy a heroin, ugyanúgy elvonási tüneteket okoz, ha nem iszol, csak mondjuk nehezebb rászokni, mint mondjuk a heroinra, és enyhébbek a tüntek. Mégsem mondjuk valakire aki kávézik azt, hogy nincs eszénél. Igen vannak olyan drogok, amik komoly személyiség torzulást okoznak, de nem mind. Nekem számos olyan ismerősöm van, aki kipróbált pár könnyű drogot, és érdekes módon egyiknek sem habzott a szája, amikor velem beszélt.
10/10 anonim válasza:
Úgy jöttem össze a 4 évvel idősebb barátommal, hogy tudtam: cigizik, iszik, füvezik...DE csak mértékkel! Túlságosan szeretem ahhoz, hogy elhagyjam. Tudom, hogy ha úgy döntenék elengedne. Egyébként szerintem a másik félnek ilyenkor épp az a feladata, hogy segítse, támogassa, mert ha elhagyja még romolhat is a helyzet. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!