Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám mégis meggyőzni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám mégis meggyőzni? Vagy van értelme egyáltalán?

Figyelt kérdés

4 évig voltunk együtt a párommal, elején letisztázta, hogy nem szeretne gyereket, el is fogadtam, nekem sem kellett, de változtam és még is nagyon szeretnék.

elmondtam neki megbeszéltük erre azt mondta, hogy ő nem akar továbbra sem, és ha én akarok akkor szakítsunk és keressek mást akitől lehet ha ez a vágyam.

De én tőle szeretnék és ha lehet össze is szeretném hozni a dolgot.

Jelenleg ott tartunk, hogy ő 2 nap múlva elköltözik.

2015. jan. 8. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nincs értelme.

Ha szeretne gyereket akkor nem gondolkozna semmin. De nem akar.

És szerintem elég korrekt ember, hogy ezt közölte, és hogy akkor keress mást mert biztos tudja, hogy így nem lennél boldog.

Az, hogy te tőle akarsz az őt nem fogja meghatni.

2015. jan. 8. 15:17
 2/2 anonim ***** válasza:
54%
Nem erőltetheted rá a gyereket,
2015. jan. 8. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!