Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg ennyire a pénzre mennek? Nekem nőként fura ilyen hozzászólásokat olvasni.
Igy van utolsó bingó.
Ez az igazság,ébresztő mindenkinek.
Ha nekem bármelyik csajom lelépne egy sokkal gazdagabbal akkor nem ribizlizném le hanem igen tudom,hogy nekem arrébb kell állnom ez az élet rendje,nem bántanám inkább szurkolnék neki,hogy drágám legyél boldog.
Fájna biztos de túl lépnék rajta,és megyek tovább,ezért is törekszem a sikerre,mert ez kell igenis én tudom tapasztalat.
egyrészt minek kéne vinnie a bnőmnek?
akkor lehet felezni a költségeket is, ha annyira fontos egy kocsi, másrészt pedig nem kell a szomszédba is kocsival menni sztem. fagyi okés, de ha vkinek nem úgy adja az anyagi helyzete, akkor ne legyen már lenézés, főleg, ha mondjuk szenved vmivel, ami miatt nem kap melót egyelőre a szakterületén, de igyekszik sz** melókat is elvállalni, h néha el tudjon menni a bnőjéhez, aki mondjuk nem a szomszédban lakik, mellette még a problémáját is megoldani, mellette csetelni egész nap vele, mert neki jó munkája van, s tud írogatni munka közben is stb., te meg old meg, ahogy tudod.
Tökéletesen leírtad, h számít a pénz a nőnek. Ezzel most arra is rávilágítottál, h egy szegényebb ember nem jöhet össze egy gazdagabb lánnyal, mert akkor már kellemetlenül kell éreznie magát. Szted ez így normális, komolyan, amit levezettél, a lényege legalábbis?
Én nem hiszem, h ezen múlna a boldogság, de ha neked igen, akkor legyen, azt se hiszem, h "az ilyeneknek" marad az, akinek bárki megfelel, valaki sztem nem ennyire anyagias, bízok benne, h sokan nem az anyagi biztonságot keresik, hanem a boldogságot. Én azt hiszem, h ha mindkettő megtesz minden tőle telhetőt, és esetleg a csajnak jön be az élet, akkor nem kell égnie a férfinak se. Bízok abban, h valaki nem ennyire az anyagi biztonságra hajt, mert ez nekem elég gusztustalannak tűnik, az ilyennek a fejére tetoválnám, h pénz kell, sok pénz, h leéljek veled egy életet. Kocsi, meg minden jó. Ha lesz is pénzem egyszer rendesen, én tuti, h nem azzal fogok csajozni, mert ez nekem tényleg nagyon gáznak tűnik, hirdesse magát akkor már neten, h gáláns urat keresek.
Egyébként csak így lehet felezni a költségeket, h kiszámolom felesbe? Nem lehet, h egyszer én megyek tankolni, egyszer ő, vagy mikor hogy?
S miért kéne mindig a nőnek fizetni mindent? Azért most ne egy olyan embert vegyél már alapul, aki eltartatja magát, ebben az esetben megérteném az egész dolgot, amit írtál, de egyébként nem igazán.
Kedves 25ös! Van esetleg barátnőd, feleséged, élettársad? Mert abból a kis naiv válaszodból arra következtetek, hogy nem nagy tapasztalatod van a nők terén. Szerinted mennyire lehet boldog 2 ember, ha azon kell izgulni, hogy miből fizetik be a számlákat, illetve hogy jut-e pénz kajára? És akkor még nem csináltak semmi programot közösen, mert ugye az is pénzbe kerül. Esetleg van valamilyen tapasztalatod ilyen téren? Mindenkinek fontos az anyagi biztonság is. De lehet, hogy erről írok ki egy kérdést nemsokára. Az anyagi biztonság nem egyenlő azzal amiről a kérdésben szó van, nem a legújabb BMW-t és iPhone-t jelenti. Hanem azt, hogy egy olyan életet biztosítanak együtt, hogy ne kelljen nélkülözni, lemondani dolgokról. Ne kelljen megnézni, hogy mikor melyik boltban mi akciós, és 10 helyről beszerezni a dolgokat, mert így spórolni lehet pár 100 Ft-ot. És ha kell egy új cipő vagy kabát, akkor ne kelljen azon gondolkozni, hogy ha megveszem akkor miből fogok ételt venni. Ez nem azt jelenti, hogy "pénz kell, sok pénz, h leéljek veled egy életet". És azt se felejtsd el, hogy ha esetleg a nő szülni fog, az 2 év kiesés a munkából. Addig is meg kell élni, ráadásul egy gyerek nem olcsó dolog. Ha a férfi úgy gondolja, hogy nem kell pénz, elég a boldogság és a szeretet, és ehhez jön egy minimálbér vagy még az sem, akkor miből élnek meg? Szereteten nem lehet pelenkát venni...
A kocsi is olyan dolog, hogy egy nagyvárosban alapszükséglet, nem pedig luxus. Főleg ha valaki sokat jár vidékre. Ha esetleg te csak a szomszéd utcánál nem mész messzebb és családod sincs, akkor nem kell kocsi. Ha az embernek gyereke van, akkor megint más a helyzet. Egy gyerekkel nem nyomorognék a buszon, és nem várnék hóban fagyban fél órát a megállóban...
Hirdesse magát a neten? Gáláns úr? Te nagyon el vagy tévedve, összekevered a normális gondolkodású nőket a prostikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!