Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen könyvet vegyek barátnőmnek a születésnapjára? Oda van a könyvekért, nagyon szeret olvasni és arra gondoltam, hogy veszek neki egy könyvet. Mindenféle témát szeret, de én valami romantikus könyvre gondoltam.16 éves vagyok, ő most lesz 17.
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat lécci.2014. aug. 20. 23:34
2/10 anonim válasza:
Harry potter:D na de amúgy Senkinek sem kellesz (bár fent van neten is) én imádtam 15/l
3/10 anonim válasza:
Kedvenc könyvemet ajánlom, nagyon jó! :) Témában is megfelel. Tamara Ireland Stone - Time between us /elválaszt az idő. Bár az ára nem annyira kedvezö mert 4000 Ft. De megéri. Tuti hogy szeretné :)
4/10 A kérdező kommentje:
Igazából kb egy hete vagyunk együtt ,nem tudom hogy nem sok ez ilyen hamar?
2014. aug. 20. 23:40
5/10 anonim válasza:
A soha határa tényleg fantasztikus. Azt vedd meg.
6/10 anonim válasza:
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
klasszikus, de még mindig az egyik kedvenc:)
7/10 anonim válasza:
Vizet az elefántnak :) Imádom, és nem annyira csöpögős 21L azt nemtom h mennyiért vettem, de mindenképpen megéri :)
8/10 anonim válasza:
Én is sokat olvasok, de személy szerint falra mászom, ha valaki könyvet ad ajándékba. 90%-ban olyat kaptam, amit soha nem olvastam, mert nem érdekelt.
Vegyél neki egy könyvutalványt, azzal jobban jársz.
9/10 anonim válasza:
Vedd meg neki Leiner Laurától a Bábelt. Tetszeni fog neki!
10/10 A kérdező kommentje:
Megvettem A soha határát :)
Remélem tetszik majd neki.
Szerintetek írjak bele valami rövid szöveget ?
Ötletek?
2014. aug. 21. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!