Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha meg tudok nevettetni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meg tudok nevettetni egy fiút, az jó jel?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam ezen.Meg van egy fiu aki mindig odajon hozzank.Mondjuk o mindenkihez odamegy.Na mindegy.Kerlek hasznalhato valaszokat adjatok!Koszi elore is.

#fiú #egi jel
2015. jan. 7. 23:39
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
ez nem jel.
2015. jan. 7. 23:40
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Ez nagyon attol függ, hogy veled vagy rajtad nevet e!
2015. jan. 7. 23:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet h nem igazi nevetés volt, hanem ilyen: ha...ha...ha
2015. jan. 7. 23:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha mondjuk nem nevet folyton, és te mondasz egy rossz viccet, és ő ettől függetlenül tiszta szívből nevet rajta, az jelenthet valamit.
2015. jan. 7. 23:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha korántsem vicces az amit mondasz, akkor mindenképpen. :)
2015. jan. 7. 23:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült megnevettetnem egy fiút akkor most bejövök neki? És mindenki máshoz is odamegy, de mivel sikerült megnevettetnem szerelmes belém, ugye? Tényleg én is szeretem őt, de ezt nem árulom el nektek mert nagyon titkos, szval annyira jó lenne ha viszonozná, de csak azért tettem fel a kérdést mert biztos tudjátok a választ, vagy legalább sikerül elhitetni velem pár órára, napra és bele tudom élni magam.
2015. jan. 7. 23:45
 7/10 Didiiayer ***** válasza:
Jó dolog az ha megnevetteted. Viszont ha arra gondolsz, hogy ez jel arra, hogy bejössz neki, akkor nem mondanám, hogy jelent valamit.
2015. jan. 7. 23:48
 8/10 anonim ***** válasza:
hát ez az égi jel nekem túlzás egy kicsit, én is megnevetettek bárkit kb., elég ránéznem, meglátja a hülye fejem, s nevet is. :) Tök király vagyok, igaz? :D Szóval minden csajt megdughatnék akkor?
2015. jan. 7. 23:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Sok a "használható" válasz...igazán kösz 😒 Aki meg használhatót adott annak szarkazmus nélkül köszi :)
2015. jan. 10. 13:16
 10/10 anonim ***** válasza:
sztem azért nincs használható válasz, mert ezt kb. érezni kell, h abból lehet-e több, vagy sem. Próbálkozzál máshogy is nyomulni rá, ha bejön a srác, s meglátod a reakciókat. :)
2015. jan. 10. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!