Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszere két fiút szeretni?
Figyelt kérdés
Ugy érzem hogy mind a kettőt szeretem új kapcsolatba léptek egy ideje es ha vele vagyok akkor minden tökéletes ugy érzem hogy szeretem de ha meg lattom a másikat hiaba nincs köztünk semmi es nem is volt egyszeruen meg szűnik minden legszívesebben oda menek hoza megolelni de valami miatt megsem teszem meg miert van ez lehetséges egyaltalan ?2015. jan. 6. 13:38
1/10 anonim válasza:
nincs olyan hogy 2 embert lehet egyszerre szeretni
2/10 anonim válasza:
Lehet két fiút szeretni , csak két fiúba szerelmesnek lenni nem ... Szerethetsz te 10 20 30 embert is .. de meg kell tanulnod mi a különbség a szeretet és szerelem között.
3/10 A kérdező kommentje:
De ugyanazt érzem mind kettőjük iránt
2015. jan. 6. 13:46
4/10 anonim válasza:
Szóval két kukit szeretsz egyszerre. Azt mondom neked próbáld meg el dönteni hogy melyiket szereted a legjobban. Melyik lenne az akivel hosszabb távon is tervezhetsz. Döntsd el sok sikert kívánok neked hajrá!:D
5/10 A kérdező kommentje:
Nem egészen mert csak az egyikel vagyok voltam a masik sracal semmi nem tortent
2015. jan. 6. 13:51
7/10 anonim válasza:
Ezt énis szeretném tudni... De szerintem se lehet... Max az egyiket szeretni akarod a másikat szereted de az bonyolultabb meg az kockázatosabb
8/10 A kérdező kommentje:
Lehetseges de bonyolult
2015. jan. 6. 16:54
9/10 anonim válasza:
Valasz engem problema megoldva. :)
10/10 A kérdező kommentje:
:)
2015. jan. 7. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!