Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyós jelölt probléma és társadalmi különbségek?!
Ha tényleg nagyon együtt szeretnétek lenni, akkor a párodnak el kell költözni a szüleitől, de minimum ma fizetését ő maga kapja...nem is értem, nem olyan kevés pénz az, gratulálok a szüleinek.
Viszont szerintem inkább keress olyat, aki hozzád való, a társadalmi különbségek nem szoktak jóra vezetni soha. Én is jártam egy nem túl pénzes sráccal és szinte sehova se mentünk, mert nem volt rá pénz, így csak a barátaimmal tudtam elmenni nyaralni stb. én meg nő létemre nem fogok fizetni egy pasinak soha, max felesben. :)
10-es: ettől én nem mondanám gyereknek, inkább túl hűségesnek, vagy vmi hasonlónak mondanám, hálásnak a szüleihez, h kitart mellettük, pedig tudja, h nem túl jók, de mégis vhogy fel lett nevelve. Sztem ez manapság nem igen van meg a szülőkkel szemben, kapjuk a sok dolgot tőlük, de hála sztem nem sokszor van, max. később. Szinte alapdolognak vesszük, h kap vki vmi drága dolgot a szüleitől, s még mérgesek vagyunk rájuk, ha nem kapunk értékeset. Én igyekszek nem így tenni azért, de sztem velem is előfordul. Szóval vmennyiből büszke lehetsz a párodra Kérdező.
11-es: ez meg sztem nem túl szép, h nem fizetsz egy pasinak semmit, kicsit fura nekem, de ahogy érzed.
Vki írta korábban, h tényleg le kéne lépnie, s a családi vállalkozásba mennie. Főleg, h a lány szülei segítenének, bár lehet, h ez is zavarná a férfit, h segítenek neki, nem tudni milyen érzések lennének benne.
Én pl. hasonló dolgoktól félve nem is meséltem a bnőmről itthon, amit már bánok, mert ez miatt is többek között véget ért egy kapcsolatom. És az is lehet, h semmi nem lett volna, de vhogy nem vettem rá magam.
#12 a szüleidtől kapott törődés és szeretet nem olyasmi, amit nekik vagy "köteles" meghálálni. Sokkal inkább a saját gyerekeidnek tartozol ezzel. Képletesen inkább láncként képzeld ezt el, mint visszacsatolásként.
Viszont ami biztos, hogy a kihasználást és megalázást senki nem érdemli meg, pedig a Kérdező barátjánál eléggé ez látszik...
Nem kötelesség, csak illendő dolog sztem mindent megtenni, h megkönnyítsd az életüket. A másik dolgot ettől vedd külön sztem, h ellopják a pénzét kb.
Kérdező pedig sztem tartson ki a párja mellett, a szülőket nem válogathatja meg az ember, neki ez jutott, nekem másban rosszak a szüleim, ez van. Örülj neki, h neked jobb jutott, s sztem ez nem olyan dolog, ami miatt el kéne hagynod, a pénzt, amit a közös programokra költesz, azokat meg ne úgy vedd már, mint a csajok többsége, h milyen már, ha szeretsz vkit, akkor lekaksizod, h ráment az összes pénzed, majd megtérül, ha szereted, s ha lesz pénze, akkor megkapod majd kamatostul, de ne kövesd el azt a hibát se, h ezt majd felemlegeted neki a későbbiek során, mert annak se lesz jó vége, ez tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!