Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Belenéznétek a dolgaiba?
Barátom itt felejtette nálam a laptopját, tudom hogy sok fontos dolog van rajta ami egy az hogy választ adna egy csomó kérdésemre, meg az is érdekelne miért vigyázott rá mindig is hogy nehogy a kezembe kerüljön.
Sajnos elég bizalmatlan vagyok mert elég sok csalódás ért. Én elmondtam neki mindent magamról ő viszont mindig is titokzatos volt. Megöl a kíváncsiság hogy mi lehet azon a gépen.Csak hétvégén tudom neki visszaadni, és addig csak itt szemezek vele. Nem tudom mit csináljak. Szemét dolog lenne ha megnézném. :S
Robert-Robert gondolom itt winfos jelszóra gondoltak...
de azt is ki lehet játszani...simán el lehet távolítani...
Robert-Robert:
Lődd már le magad te h.lye gyerek! Úgy csinálsz, mintha annyira szupertitkos infókat osztanál itt meg, de ezeket már óvodában tanítják. Nyomd el magad!
Miért honnan tudná még meg?
Csak a gépet néztem facet meg ilyeneket nem.
ki volt kapcsolva a gép?
lehet van figyelés rajta, vagy ha pl most frissítette valami magát akkor azon is észreveheti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!