Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Belenéznétek a dolgaiba?
Barátom itt felejtette nálam a laptopját, tudom hogy sok fontos dolog van rajta ami egy az hogy választ adna egy csomó kérdésemre, meg az is érdekelne miért vigyázott rá mindig is hogy nehogy a kezembe kerüljön.
Sajnos elég bizalmatlan vagyok mert elég sok csalódás ért. Én elmondtam neki mindent magamról ő viszont mindig is titokzatos volt. Megöl a kíváncsiság hogy mi lehet azon a gépen.Csak hétvégén tudom neki visszaadni, és addig csak itt szemezek vele. Nem tudom mit csináljak. Szemét dolog lenne ha megnézném. :S
idióta ott hagyta? más előtt?
már ezért megérdemli !!! mekkora barom már....
nyugodtan kutasd át kedvedre,ezen nem kell filózni sose tudja meg :D te viszont megtudhatsz ezt azt ;)
és mi van ha ez egy teszt? direkt hagyta ott üresen...és ha belenézel tudja, hogy nem bízol benne...
amúgy meg lehet apróságok vannak benne amiken te mondjuk ki akadsz mert ilyen a természeted és ezt akarta elkerülni...
vagy mondjuk csak sima családi képek amiket cikinek gondol...
vagy csak azért nem akarta, hogy hozzányúlj, mert nem szereti ha piszkálják a cuccát...még a végén elveszik a Warcraft mentése...
Én nem néznék bele a tudta és engedélye nélkül. Én is hülyét kapnék, ha valaki a hátam mögött túrkálna a gépemben. Nem a titkos dolgok miatt, de nem szeretem, ha belepiszkálnak, munkám van rajta, képzési, továbbképzési anyagok. A szüleimnek se engedem, csak vendégfiókkal tudnak belépni. Nekik még egy indokom van, hülyeségeket nézegetnek a neten, és összevissza kattintgatnak.
(30 éves nő vagyok egyébként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!