Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a lányok mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a lányok mikor érnek igazán nővé, úgy általánosságban véve?

Figyelt kérdés
18 éves a barátnőm, és szerintem nagyon gyerek... Persze tudom ez emberfüggő... és nem úgy értem hogy játékos, hanem nem tud viselkedni egy kapcsolatban, mintha egy 14 éves kislány lenne...
2015. jan. 5. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
nem korhoz kötött.
2015. jan. 5. 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Amikor lenyeli.
 3/8 anonim ***** válasza:

Az életnek meg kell pofoznia, majd utána érettebb lesz. Egyébként szerintem 19-20 körül az átlagos lányok már kicsit komolyabbak.

22L

4/8 anonim ***** válasza:
Nekem hónapokkal ezelőtt volt egy 17 éves barátnőm,úgy viselkedett mint egy 9 éves épp hogy nem babrizott,de láttam már elég komoly,és érett 14-évest is,személyiség függő szerintem.
2015. jan. 5. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:
A középiskolai osztályaimban látszott a legjobban, hogy hülyeség, hogy a lányok előbb érnek, egy-kettő kivételével elég éretlenek voltak. Csak huszonévesen lesz valakiből nő.
2015. jan. 5. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:
őszintén?:D 30 körül szerintem.De egyén függő,mert valamelyik akkor se :D
2015. jan. 5. 22:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

30 után,jó esetben.Ha már van önálló akarata,céljai,általában tesz mások véleményére,felszabadult a szexben,verte meg az élet,stb.

De innentől ki is teljesedik bennük a nőiség jó oldala(persze a rossz is) és igazán rájössz,mit jelent az,hogy Nő.

2015. jan. 5. 22:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 18-20 éves korban már sok lányt lehet találni, aki komolyan, éretten gondolkodik. Én most vagyok 20 éves, a főiskolán körülöttem nagyon sok komoly lány van. Vannak köztük is bulizós, és visszahúzódó típusok is, de a nagyobb társasági életet élők is jól teljesítenek, vannak céljaik a jövőre nézve, és ezt tartják szem előtt. A koromhoz képest állítólag én is érett vagyok. Volt már egy 3 éves kapcsolatom, ott sem voltak gyerekes hisztik, viták egyik oldalról sem a 3 év alatt. A szakítás is normális emberek módjára történt, egyszerűen megbeszéltük, hogy elmúlt a szerelem és legyen vége. 6 évvel volt idősebb nálam ez a srác, viszont a környezetünk szerint én érettebb voltam nála. Ő egyik napról a másikra élt, nem volt fontos számára a jövő, nem tudtam volna vele előre tervezni, és így nem láttam értelmét tovább folytatni. Mostanában 30 feletti férfiakkal ismerkedek, illetve volt is már egy fél éves kapcsolatom. Velük sokkal inkább megtalálom a közös hangot, mint a huszonévesekkel.
2015. jan. 6. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!