Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szüneteltetni akar, nagyon fura mostanában véleményetek?
Furi egy 11 éves szályából a "párom" kifejezés. Mintha már évek óta élnétek együtt... :D
A tini szerelem, általában nem szokott komoly lenni... persze nagy hévvel mennek bele a felek hogy ez a mindent elsöprő nagy szerelem lesz... de ez még csak a szerelem előszobája.
Szóval sok benne a kavarc és szakítás lesz a vége.
Gyerekként még a szerelembe vagyunk szerelmesek.
Én azt tanácsolom, ha menni akar enged el... első próbának jó volt.
Pasik szerint a szünet: remek esély arra hogy egy másik csajjal hemperegjünk és még megcsalásról sincs szó!
Csajok szerint a szünet: ugyanúgy történjen minden mint eddig, csak többször keresse őket a pasi, s legyen kedvesebb.
Részletezésnél a 11 az nem a korod ugye? :D
Szerintem felesleges megtudni bármilyen előzményt is....
A szüneteltetés egy hatalmas nagy idiótaság,amit soha nem értettem.
Párommal 6 éve vagyunk együtt mialatt természetesen megesett már nagyon sok veszekedés,köztük nem egyszer nagyobbak is.Mégsem szüneteltettünk vagy szakítottunk soha(bár valamiért manapság ez rohadtul menő) hanem megbeszéltük a dolgokat.Lehet csak pár nap után,de lényeg hogy MEGBESZÉLTÜK és nem szüneteltettünk.
Most nyugodtan mondhatom hogy tökéletes a kapcsolatunk,szinte tényleg csak a legeslegapróbb dolgokon "veszekszünk".20/L
Hát... kicsit rossz leírni, de amiket eddig én láttam szünetek, mind a szakítás előkapui voltak.
Viszont ha a 11 a korodat jelzi, akkor nekem inkább az a fura, hogy kapcsolati szünetről beszélsz már :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!