Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miert fogadja olyan jól, hogy meleg vagyok? Konkrétan őrült neki.
jajj ennyi meleg és az emberi faj előbb utóbb kifog halni..
azért örült mert már megcsalt vagy talált egy férfit magának.
minek vagy olyannal akit nem értékelsz?
Én értékelem sőt, nagyon szeretem. De a szeretet és a szerelem nem ugyan az.
Az fura lenne
Szerintem azért, mert ő is látta, hogy valami nincsen rendben a kapcsolatotokkal, és megkönnyebbült, hogy ez nem a ti hibátok.
Mert nem a szeretet múlt el a masik iránt, hanem a szerelem. Ami amúgy szerintem majdnem minden kapcsolatban egy idő után elmúlik, nem voltatok lelki társak.
És az is igaz, hogy minden lány szeretne egy mlb-t (meleg legjobb barát)
És amúgy van is valakid? Vagy csak szeretted volna tisztázni?
16-os vagyok megint, és 11-esnek üzenem a 18-as hozzászólására:
Őszintén remélem, hogy nem vagy meleg, mert az aztán tényleg rossz fényt vetne ránk, ha kiderülne, hogy a melegek utálják legjobban saját magukat. Nem. Én csak azt mondtam, hogy benned is van VALAMENNYI meleg hajlam, és ezt elnyomod, és mivel úgy gondolod, hogy így helyes, ezért elvárod olyanoktól is, akikben CSAK meleg hajlam van, vagy az dominál. Szerintem te biszexuális lehetsz, vagy olyan ember, aki a nőkhöz ugyan jobban vonzódik, de azért kicsit a férfiakhoz is. A te életed, jogod van elnyomni, de mástól ezt elvárni nincs. Amúgy arra a kérdésre mit válaszolsz, hogy tudnál-e melegként élni, ha az lenne a társadalmi elvárás, és a heteroszexualitás lenne megbélyegezve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!