Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a párotok ezt csinálná? Normális dolog ez?

Figyelt kérdés
Van egy lakásom, ott él a párom is és amikor pár napig nem vagyok otthon, szó nélkül felvisz oda embereket.
2015. jan. 4. 15:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

akárki lakása is, ezt illik megbeszélni előre. megkérdezni, hogy nem gond-e, stb. nem tartom normális dolognak, könyörgöm, mikor koliban laktam, a szobatársaim megkérdezték, hogy jöhet-e valaki ebédre, nem zavarna-e. pedig ott aztán nem lehetne tulajdonjogról vitatkozni amúgy sem. a minimum, hogy megbeszéli veled, kicsoda, mikor, miért jönne el.

én is ezt teszem a párommal, mert én szintén nála lakom. elhívom barátnőimet, testvéremet, akármi, azért előtte megkérdezem, mi a véleménye

2015. jan. 4. 15:36
 12/20 anonim ***** válasza:
zárcsere és viszlát
2015. jan. 4. 15:38
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha tobben is voltak, nem csak egy csaj, akkor nem zavarna.

Odamentek bulizni, vagy csak nalatok gyulekeztek?

Viszont, ha megegyeztetek, h nincs buli otthon, akkor jogos es neked van igazad.

Amugy nem hiszem, h jora vezet, ha sokszor hangsulyozod, h az a te lakasod. Ezzel nyilvan o is tisztaban van, es kicsit ugy jon le, h ezt te helyzeti elonynek fogod fel es azt kell csinalnia, amit te akarsz.

2015. jan. 4. 15:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Jesszus. Dobd ki.
2015. jan. 4. 15:39
 15/20 A kérdező kommentje:

Olyan bemelegítés volt, de mindegy minek nevezzük ,előre tudni szeretnék róla ha valaki megy. Nem az hogy lebuknak.

igen megegyeztünk.

2015. jan. 4. 15:45
 16/20 Picivagyok válasza:

Hűű, nem egyszerű helyzet, én biztos megkérdezném, hogy kit vitt fel oda, egyébként ha nem nőnemű az illető, nem hiszem, hogy problémát csinálnék belőle, kivéve ha korábban megbeszéltük, hogy nincs bulizás a lakásban. :)

Mindenesetre ha Téged zavar, hogy embereket visz fel, akkor beszéld meg vele, higgadtan, nyugodtan mondd el neki, hogy ez Téged zavar és a későbbiekben mellőze az ilyesmit. Biztosan meg fogja érteni. :)

Sok sikert!

2015. jan. 4. 15:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Megkérném, hogy szóljon előre, ne meglepetésként érjen.
2015. jan. 4. 15:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Leülnék vele én is ,és megbeszélnénk,hogy azért szóljon már ha valami ilyen terve van..Ülj le vele ,és mond el neki,hogy ez téged zavar,és tiszteljen meg annyival,hogy kikéri a Te véleményed is.
2015. jan. 4. 16:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Azért szólni minimum kellene. Mert akkor elteszem szem elől az olyan dolgokat, amik idegenre nem tartoznak - közüzemi számlák, bankszámlakivonatok, esetleg értékesebb ékszereket, dísztárgyakat jobban elrejtek.
2015. jan. 4. 16:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha ezt ő így gondolja csinálni, és közben pontosan tudja, hogy ez neked nem igazán tetszik, ráadásul mindezt csak és kizárólag akkor amikor te nem vagy otthon, akkor egész egyértelmű a helyzet. Tipli neki. Legalább azzal tiszteljen meg téged ha szeret, hogy szól és mégha esélyes, hogy nemleges választ kap, de megkérdez róla, hogy felvihet-e a kettőtök otthonába számodra gyakorlatilag teljesen semleges embereket.

Azt le kell szögezni, hogy az hogy vannak barátai még nem bűn, de könyörgöm, ha szeretek valakit és társasági életet akarok élni, azt bemutatom a barátaimnak, munkatársaimnak és bevonom a közös dolgaimba a párom. És ha lehet, akkor nem viszek fel senkit oda ahol együtt lakom a párommal, akit a párom nem látna szívesen ott kettesben vagy csoportban velem, amikor nincs otthon.

Alapvetően ez totális bunkóság a részéről. Ha azt hiszi bármit megtehet amikor nem vagy otthon, akkor ezt a kapcsolatot nem árt addig feladnod, amíg még nem lesz sokkal nagyobb probléma, vagy lelki sérülés a részedről benne.

2015. jan. 5. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!