Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a képlevágós dolog? Ti mit szólnátok ha az exetek vágna le a képről?
Elég furán gondolkozol, nagyon sokan közös baráti képről is levágják az azonos nemű ismerőseiket, mégse gyalázzák meg a barátságot, és senki se sértődik meg.
Én is vágtam már le képről exemet, nyilván nem úgy, hogy a fél arcra rajta maradt. Egyszerű oka volt: nagyon jól sikerült rólam az a kép, de nyilván nem akarom, hogy ő ott legyen mellettem, mikor már nem vagyunk együtt. Egyáltalán nem sértődött meg rajta, nem volt bunkóság részemről.
19L
Ha olyan a kép, hogy nem álltak szorosan egymás mellett és levágja róla az illetőt, tehát igazából egyáltalán nem lóg bele semmije, az szerintem nem gáz.
Ha úgy vágja le, hogy belelóg egy kar/haj/fél arc stb, az csak annyiból gáz, hogy szerintem maga a kép lesz tőle gagyi, hogy ott egy fél ember és egyértelmű, hogy le van vágva.
Én semmi extra megalázást nem látok ebben, és ha egy közös képünkről valamelyik exem kivágna, mert tetszene magának a képen, hát lelke rajta.
Oké, hogy te nem így látod, de lehet ők meg így gondolják, mint én. Mások vagyunk.
Eleve hü.lyeség 5-10 évvel ezelőtti képet felrakni kérdező (saját vélemény)
gondolom a kép jól sikerült, így azt rakja fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!