Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a képlevágós dolog? Ti mit szólnátok ha az exetek vágna le a képről?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre sok férfi fb-s és egyéb barát-társkereső oldalán, hogy le van vágva a volt barátnő a képről, de azért lehet látni a haját, az arca egy pici részét, és van mikor a fülbevalóját, a ruhája egy kis részletét is. Nem lenne egyszerűbb új képet csinálni? Mint ketté vágni egy régi közös képet? Ennyit jelent sok férfinak a volt szerelme? Nyugodtan lehül.yézhettek, de én ezt valahogy bunkóságnak tartom. És ne gyertek azzal, hogy nincs időtök új képre bla-bla....2014. jan. 9. 14:40
11/12 A kérdező kommentje:
éppen ez az. hogy akkor már miért nem csinál az illető magáról új képet? miért kell egy ősrégit levágni?
2014. jan. 9. 15:04
12/12 anonim válasza:
igazad van. szerintem elég gázosak az ilyen képek, és nekem se esne jól, ha levágnának, én nem vágnék le senkit... ha annyira jól nézek ki rajta, akkor biztos lehet másik jó képet is csinálni rólam... ha meg nem, akkor mit kamuzzak? úgy nézek ki, ahogy... meg az is vicces, aki ilyen 5-10 éves képpel nyomul társkeresőkön. elgondolkodtatja az embert, hogy miért nem valami frissebbel? tán rejteget valamit?
egy kép nagyon sok mindent sugall, szerintem érdemes jól megválasztani, főleg társkeresőkön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!