Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, ti mit szóltok a "sya" köszönéshez (írásban) a lányoktól?
Ezt a "Sya XY!"-ozást egy részük szexinek (nőiesnek?) gondolja, szerintem viszont egész egyszerűen bugyuta, és azt a hatást kelti, hogy a levelet/sms-t megíró hölgy nem áll éppen a szellemi képességek magaslatán.
(És ennek társa persze a "pusy", de az legalább a "csók"-ra való váltással eltűnik... :) )
oké, ha valaki azt írja, hogy "ien" vagy "oan" azt megértem, mert valószínű bizonytalan abban, hogy milyen jé betű illik oda.
De a sya és pussy? Szerintem nemcsak bugyuta hatást kelt, hanem konkrétan bugyuta dolog is.
Idegesít, hogy nem képes normálisan írni. Nem sok IQ-t nézek ki az ilyen emberekből. De ő dolguk, ha nekik ez jó...:) Csak engem kerüljenek.
25/L
09:56: Szopni a kisborjú is tud. Amúgy meg voltam már olyan csajjal aki szexistennőnek hitte magát, de valójában jobban jártam volna egy kisborjúval.
10:00: Örülök hogy te meg tudod érteni az "ient" de nekem piszkálja a logikai gondolkodásomat ha valaki az 50-50 helyett a tutiraszart választja. Komolyan sokkal jobban zavar mintha rosszul választott volna. Az meg fel sem merül hogy mással helyettesítse? pl írná az ilyen helyett hogy efféle, és máris nincs benne semmi...féle j vagy ly. Ja hogy ahhoz szókincs kéne? Kellemetlen.
Csóóxy: Tudom hogy csak poénból írtad, de akkor is... >HÖRRR< Szeppuku!
Szia!
A minap kaptam egy ismeretlentől sms-t. Kiderült, hogy már jócskán nem tizenéves. Szóval nem épp értelmes módon írt. A nagyon szót rövidítve naon-nal. Hát az ilyen írástól rosszul vagyok. Számomra aki így ír férfi az nem is az. Itt is olyan szlengeket használnak, hogy alig lehet elolvasni. Ja meg az írásjelek. Kérem ha már Magyarországon élünk akkor írjuk úgy is és megfelelő írásjelekkel. Meg tanuljanak meg rendesen fogalmazni is. 29/N.
nekem a "vok"-kal semmi bajom,néha használom is de most komolyan...amikor 1 tök helyes,(kívülről)férfias pasi olyan ír h: "naon ceretlek" vagy az van neki kint msn-en h "bebaszcsiztam" :w :w :w attól hátast tudok dobniiiiii :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!