Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, ti mit szóltok a "sya" köszönéshez (írásban) a lányoktól?
Figyelt kérdés
Ezt a "Sya XY!"-ozást egy részük szexinek (nőiesnek?) gondolja, szerintem viszont egész egyszerűen bugyuta, és azt a hatást kelti, hogy a levelet/sms-t megíró hölgy nem áll éppen a szellemi képességek magaslatán.
(És ennek társa persze a "pusy", de az legalább a "csók"-ra való váltással eltűnik... :) )
2010. febr. 5. 09:46
2/19 anonim válasza:
DE egy p*cs vagy tehhh!!! Ha enyire sz*r pasyjaim lettekhh volna minthhh te, akór az első dugásshh után szakítotam volna veledhhh...
^^RYBYKEHH^^
3/19 anonim válasza:
tényleg bugyuta... ribis, önmagát bénán kelletős... ilyenek alapból menjenek másüvé :D
4/19 anonim válasza:
ja,ez a modern-nek tituált írásmód szerintem is nevetségesen szánalmas:)
5/19 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok (bocs) de a falra mászok ezektől. Csóóxy :))))
6/19 anonim válasza:
Idegesítő, ahogy a v helyetti w is vagy a pontos j vagy ly problémakör ien oan módokon való elkerülése, és még sorolhatnám napestig. Egyszerűen nem foglalkozom ilyenekkel, az a hölgy akinek egy molylepke szintjén van az intellektusa menjen és ismerkedjen a gardróbban, engem meg hagyjon békén.
7/19 anonim válasza:
ez az írásmód tipikusan plázacicás ismertetőjel,és gyerekesen csökevényes agykapacitásra utal:)
8/19 anonim válasza:
szopni az is tud, aki ilyet ír, nem?
9/19 anonim válasza:
Tudom, hogy pasiknak szól a kérdés, de...Szerintem nagyon gáz! Én legalább is cikinek tartom. A legdurvább volt amikor a pasi sms-ben úgy köszönt el tőlem: pussy! Nem is lett semmi a "kapcsi"-ból :D , na jó nem e miatt, de valahol ez is közre játszott. Nem férfias és nem is nőies...kislányos és ahogy írtad bugyuta.28/L
10/19 anonim válasza:
egy kapcsolat nem elsősorban a "szopásról" szól,bár lehet nálad igen,azért az sem árt ha a kedves hölgyemény beszélni azért még tud,ha írni már nem....?(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!