Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nagyon agressziv,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nagyon agressziv, gyakran pofozkodik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
állandóan csicskáztat, ha valamit nem teszek meg neki akkor üt ver, mit tegyek? Am szép csaj, néha tud kedves is lenni

2015. jan. 4. 12:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__64..

A kérdés lényegében ugyanez volt csak nőtől a pasijáról, de a 15. válasz én voltam, és nagyjából ugyanez vonatkozik rád is.

2015. jan. 7. 11:57
 22/23 anonim válasza:
Egyszer volt egy görög bölcs, akit a felesége így kezelt, de ez neki tetszett - a nevét elfelejtettem. Szókratész lehetett. Mindenki maga dönti el mennyit bír. Öt évig éltem ilyen kapcsolatban, ahol a nő úgy gondolta neki szabad. Egyszer visszaadtam a pofont. Semmi értelme, nem lesz okosabb. Ha lehet ugorj ki ebből, annyi lehetőség van még. Nem fogja hagyni magát megjavítani, ha az elején keményebbnek mutatkozol, akkor ez késleltetve jött volna elő - de hidd el előjön. Nem lehetsz mindig a toppon. Egy év telt el, hogy döntöttél?
2015. jan. 7. 15:01
 23/23 anonim ***** válasza:
Jól .... meg. Megfelelően ki kell elégítened.
2015. jan. 20. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!