Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha senkinek se kellek?
Mert nemcsak lenni kell a világban.
A fiúknak jelek is kellenek, hogy bejössz.
19 éves koromig én is egy szolid, csendes, kedves lány voltam. És senki sem vett észre.
Egyszer elhatároztam épp a buszra szálltam fel, hogy mától másképp lesz. És ki is szúrtam egy szimpatikus srácot, le is ültem mellé. Rákérdeztem mit csinál, ő elmesélte és beszélgettünk. Majd legközelebb ő ült le mellém, és beszélgettünk tovább, párszor elhívott sétálni. 5 hónap után pedig járni kezdtünk.
Nem csak lenni kell, hanem jeleket is kell küldeni, hogy vevő vagy a srácra. Nekik sincs sokkal több önbizalmuk mint a lányoknak, ők is ember, ők is azzal barátkoznak könnyebben aki nyit feléjük.
És hidd el, én nem vagyok szépségkirálynő, de még átlagosan szép sem!
Ennyiből nem lehet megmondani, mi a probléma. Lehet, hogy valamiben meg kéne kicsit változnod. Ha van kedved, ismerkedjünk meg, és ha rájövök, őszintén megmondom, hogy hol rontod el.
30F
Ha nagyon zárkózott vagy, látszik rajtad, h utálod a világot, akkor tuti nem megy oda hozzád senki. Próbáld ki, h egy napig mosolyogsz ez emberekre, ok?
Am meg küldj képet privibe, megnéznélek, hátha már abban van vmi gond...
25/F
Am 11-esnek igaza van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!