Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha senkinek se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha senkinek se kellek?

Figyelt kérdés
Nem szeret senki, semmi értelme az életemnek. Mindig megszívom a párkapcsolatok terén is. Egy fiúnak sem kellek. A fiúk szabályosan menekülnek tőlem. Pedig egy kedves, szolis, csendesebb lány vagyok. Azt hittem ha tanfolyamra fogok megváltozik minden, és legalább egy fiúnak tetszeni fogok, de nem jövök be még ott senkinek. Tehát az itthonról kimozdulásnak sincs értelme. L/22
2015. jan. 4. 12:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert nemcsak lenni kell a világban.

A fiúknak jelek is kellenek, hogy bejössz.

19 éves koromig én is egy szolid, csendes, kedves lány voltam. És senki sem vett észre.

Egyszer elhatároztam épp a buszra szálltam fel, hogy mától másképp lesz. És ki is szúrtam egy szimpatikus srácot, le is ültem mellé. Rákérdeztem mit csinál, ő elmesélte és beszélgettünk. Majd legközelebb ő ült le mellém, és beszélgettünk tovább, párszor elhívott sétálni. 5 hónap után pedig járni kezdtünk.

Nem csak lenni kell, hanem jeleket is kell küldeni, hogy vevő vagy a srácra. Nekik sincs sokkal több önbizalmuk mint a lányoknak, ők is ember, ők is azzal barátkoznak könnyebben aki nyit feléjük.

És hidd el, én nem vagyok szépségkirálynő, de még átlagosan szép sem!

2015. jan. 4. 12:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Rossz helyen keresgélsz. Majdcsak találsz valakit. :)
2015. jan. 4. 12:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem lehet megmondani, mi a probléma. Lehet, hogy valamiben meg kéne kicsit változnod. Ha van kedved, ismerkedjünk meg, és ha rájövök, őszintén megmondom, hogy hol rontod el.

30F

2015. jan. 4. 12:53
 14/17 Noren1989 ***** válasza:

Ha nagyon zárkózott vagy, látszik rajtad, h utálod a világot, akkor tuti nem megy oda hozzád senki. Próbáld ki, h egy napig mosolyogsz ez emberekre, ok?

Am meg küldj képet privibe, megnéznélek, hátha már abban van vmi gond...

25/F

Am 11-esnek igaza van ;)

2015. jan. 4. 12:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Küldj képet és mondunk véleményt.
2015. jan. 4. 13:05
 16/17 anonim válasza:
próbáltál már kimozdulni otthonról és új barátokat, esetleg fiú barátokat szerezni?
2015. jan. 4. 15:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdeményezhetsz nyugodtan teis. A mai világban nem gáz. Meg, így sokkal könyebben találhatsz magadnak az elvárásaidnak megfelelő férfit.
2015. jan. 4. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!