Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kellek én senkinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek én senkinek?

Figyelt kérdés

Teljesen normális pasi vagyok, nemvagyok torzszülött, igazából mindenki helyesnek tart. Nincs semmiféle káros szenvedélyem, sportolok, tiszta, ápolt vagyok. Két munkahelyen dolgozok, nem linkeskedek, nem félek a munkától. Eddig akárhány nőnél/csajnál bepróbálkoztam, mind "lekoptatott" ilyen-olyan okokra hivatkova. Ahogy megérzik hogy komolyabbak a szándékaim a barátságnál, vége mindennek. Borzalmas rosszul esik. Pedig én is szeretnék végre komoly kapcsolatot, sőt egyre többször megfordul a fejemben hogy bizony legalább egy gyereket is szeretnék.

Nem értem mi velem a bajuk, soha senkihez egy rossz szót nem szóltam. Miért

nem árulják el hogy mi a probléma? Teljesen ki tudok ettől borulni....

2014. dec. 2. 21:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Akkor megsem vagy helyes, csak nem akarnak megbantani, ja es nincs eleg penzed, meno autod...
2014. dec. 2. 21:47
 2/14 A kérdező kommentje:

1-es: paraszt vagy.

2-es: nem akartam kiírni, de pénz van bőven...

2014. dec. 2. 21:48
 3/14 anonim ***** válasza:
biztos unalmas vagy
2014. dec. 2. 21:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Érdekes, én csak igénytelen, tolakodó pasikat utasítok el, de ők meg nem veszik a lapot. Ha helyes vagy nem lehet gond. Csak legyél igényes.
2014. dec. 2. 21:52
 5/14 anonim ***** válasza:
Elcserélem a kinézetem a pénzedért! privátba ha sok pénzed van:D
2014. dec. 2. 21:55
 6/14 anonim ***** válasza:
küldj egy képet, és megmondom, hogy van e baj a külsőddel. őszintén.
2014. dec. 2. 21:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy? 170cm-es törpeként tényleg nincs sok esély náluk, ezt legalábbis a személyes és sok alacsony férfi példáján tudom állítani. amúgy meg tudlak érteni, én is ebben a cipőben járok. Esélytelen vagy szinte mindnél...
2014. dec. 2. 21:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Ezek szerint újat mondok, de a nők nem a normális pasikra buknak, ezt ilyen idős fejjel már tudhatnád. :D
2014. dec. 2. 21:59
 9/14 anonim ***** válasza:
akkor meg a személyiségemet adom el a pénzedért!!!
2014. dec. 2. 22:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Ne legyél normális, ennyi a titka. Komolyan!
2014. dec. 2. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!