Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kellek senkinek sem?! Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellek senkinek sem?! Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok.voltak már párkapcsolataim,sőt régen nagyon szerettek az emberek,mindig hangsúlyozták mennyire értékes ember vagyok. Aztán lett egy 4 éves kapcsolatom ahol tönkrementem ,a srác ordítozott velem,agresszív volt nem engedett el sehová,mindig engem hibáztatott,gyötört lelkileg,nem szálltam ki belőle,mert nagyon szerelmes voltam és a családommal soha nem volt jó a kapcsolatom,a barátaimat addigra nagyrészt elveszítettem.teljesen leépültem akkor,mármint mentálisan,lelkileg.szinte minden nap sírtam a 2.évtől. aztán egyszer csak elhagyott,egy barátnőmért..azóta ürességet érzek egy év telt el,a régi bomba alakom ami 175cm/56kg volt ma már 65kg. a lelkem ugyan még valahol meg van,de sokkal keményebb,sokkal másabb lett a világ. nem igazán tudok bízni az emberekben,és azóta akárhány pasi kezdett el velem komolyabban beszélgetni két hét után nem kerestek. soha nem mondták el,hogy miért,hiába kérdeztem is. azóta nem kellek senkinek sem.

lettek új barátaim,új helyre költöztem,tanulok is,bulizok is,eljárok mindenfelé,újra belevágtam a sportba,hogy visszanyerjem a régi alakom ,de még mindig azt látom,hogy én akárkibe akibe bele tudnék szeretni tudomást sem vesz rólam,vagy ha megismer meggondolja magát. mi olyan szörnyű bennem?? pedig azt mondák,jó ember vagyok,de nem értem mégis...

2014. okt. 13. 18:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát ez durva, de ez nem jelenti azt hogy nem kellesz senkinek sem. Biztosan megvan neked is a párod, csak meg kel találni...
2014. okt. 13. 18:45
 2/16 anonim ***** válasza:
üdv a klubban
2014. okt. 13. 18:45
 3/16 anonim ***** válasza:
őszintén nem tudom h mi lehet az oka,én is szinte hasonló helyzetben vagyok F
2014. okt. 13. 18:46
 4/16 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj de azt a pocsék 4 éves kapcsolatodat ami tönkretett azt te viselted el. Nem szabadott volna benne maradnod, azt te is elszúrtad rendesen.
2014. okt. 13. 18:47
 5/16 anonim ***** válasza:
Hogy a bánatba maradtál meg egy tahó mellett négy éven keresztül? Elvitte a cica a nyelved és nem tudtál szólni?
2014. okt. 13. 18:48
 6/16 anonim ***** válasza:
hát az hogy lelki roncsot csináltak belőled.És km.ről látszik rajtad.Menekülnek az épek.
2014. okt. 13. 18:49
 7/16 anonim ***** válasza:
Nyugott szívvel mondhatom hogy pontosan ugyan ezt érzem, csak én fiú vagyok.
2014. okt. 13. 18:49
 8/16 anonim ***** válasza:

# 6

Senkiből sem lehet roncsot csinálni, max. drasztikusabb dolgokkal (pl. kinyírod a családját a szeme láttára vagy ilyesmi). Legyél olyan kedves, és ne írj olyat, amivel azt érheted el, hogy még jobban temesse magát ez a csaj!

Egyszer teszi magát helyre, és jön meg az önbizalma, akkor tapadni fognak rá. Ami történt a lelkével, az nem szól kötelezően örökre, csak rajta múlik!

Mindenkinek lehetnek sötétebb időszakai.

2014. okt. 13. 18:54
 9/16 anonim ***** válasza:

Mennyi ideje mentetek szét?

Most egy kicsit koncentrálj magadra. Érezd jól magad a bőrödben. Ezzel kivirulsz, amit észre fognak venni :)

De ne görcsölj a dolgon ;)

2014. okt. 13. 18:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha téged, akinek bár volt egy sz@r 4 éves kapcsolata nem szeret senki, akkor mit mondjak én, aki közel 26 évesen 0 kapcsolattal a hátam mögött álldogálok?!
2014. okt. 13. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!