Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vigyem haza a barátnőmet, ha nincs különszobám?
Egy két szobás lakásban élek a szüleimmel és mindig az volt a gond , hogy igazán sosem tudtam elvonulni a barátnőmmel , hogy egy picit kettesben legyek vele.
Mivel a szoba amibe lakok az a nappali is egyben. Szüleim nappal ott tartózkodnak szinte késő estig. Próbáltam velük beszélni is , hogy akkor beköltöznék a kicsi szobába amibe ők laknak, de azt sem engedik.
Anyagi okok miatt jelenleg meg nem tudnék albérletbe menni. De egyre jobban idegesít a tudat ,hogy akárhányszor itt van barátnőm nem tudunk se szexelni se semmi max csókváltás. Mivel a harmonikaajtó nem igazán szigetelné a hangokat. 25 évesen nagyon elkeserítő dolog ez számomra hogy ilyen helyzetbe vagyok. :/ És nem látok kiutat
Az utolsó előtti mondatig azt hittem, hogy 18 év alatti tette fel a kérdést. 25 évesen itt tartani nagyon gáz. Felnőtt ember vagy, nem a szüleidhez alkalmazkodva kellene élned már. Másnak ilyenkor már saját családja van, és nem a szülei nappalijában él. A barátnőd mit szól ehhez a helyzethez?
És hogy a kérdésre is válaszoljak... Nyugodtan vidd haza a barátnődet, majd néztek vmi filmet a szülőkkel közösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!