Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem átver a pasim?
Engem nem érdekelnek ilyen dolgok, hogy "hjaaj saját dolgok,", meg semmi közöd hozzá meg egyéb hülyeségek! Hát hogyne lenne közöm a dolgaihoz? Nekem az összes jelszava meg van, bármikor bármijébe belenézek, sőt fordítva is így van! Nekem nincs titkolnivalóm, akkor neki se legyen! A dolgaink közösek, nincs olyan, hogy Te erről meg arról nem tudhatsz meg nem mondom meg neked, mert hisztirohamom van meg titkolózós kedvem van! Ha már dugdosni kell meg titkolózni a másik előtt, ott már régen baj van! Kivétel, ha nem kellemes és aranyos dolgokkal akarja meglepni az egyik a másikat :D Viszont más esetben nincs mentség :)3 éve élek párkapcsolatban, nem sok idő, de gondolom már kiderült volna, ha a barátom ezt nem tolerálná, viszont nagyon boldogok vagyunk együtt :)
22L
"Hát hogyne lenne közöm a dolgaihoz? Nekem az összes jelszava meg van, bármikor bármijébe belenézek, sőt fordítva is így van!"
Akkor te valamit nagyon felreertelmeztel. A jelszo funkcioja, hogy a tartalmat vedje, eppen ezert soha, senkinek, semmilyen korulmeny alatt nem szabad megadni. Ha szabad szoftvert hasznalnatok, es hajlandoak lennetek megtanulni rendesen szamitogepet hasznalni, akkor viszont lenne lehetoseg arra, hogy a jelszavak megosztasa nelkul adjatok egymasnak az adataitokhoz, uzeneteitekhez, stb. csak olvasasi jogot. De hat gondolom, ezt soha nem fogjatok megtenni. Igy viszont nagyon sok veszelynek vagytok kiszolgaltatva.
Egyebkent biztos lehetsz benne, hogy barmelyik pszichologus megerositene, amit mondok: egy olyan kapcsolat, ahol a feleknek nincs privat szferaja, nem egeszseges.
"Csak az titkol valamit, akinek van titkolnivalója"
Akinek nincs titkolnivaloja, az nem egeszseges ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!