Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szégyenli a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szégyenli a barátnőm azt a kis "husit" a hasán, ha nekem az tetszik?

Figyelt kérdés
Nem szereti, ha a hasát fogdosom, miközben ülve előre van dőlve. Szerinte túl sok rajta a felesleg és egyáltalán nem aranyos, valamint én csak "fikázni" akarom miatta. Pedig egyáltalán nem így van. Nekem nagyon tetszik és szeretem fogni a kis pociját :). (Tényleg nem duci és még csak molettnek sem mondható. Állva nagyon szép hasa van, de ha leül, akkor nyilván lesz egy picike úszógumi). Hogyan tudnám vele megértetni, hogy nagyon is jól néz ki és nem kell magát takargatnia? (pláne nem előttem)
2010. febr. 4. 21:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

zt kb sosem fogja megérteni, úgyhogy sztem ne is próbálkozz:D

csak akkor ha ő magéát a tükör előtt elfogja fogadni úgy ahogyan látja. erre magától kell rájönnie.

2010. febr. 4. 21:53
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
mert a hulye média ezt sulykolja mindenkibe. aki nem olyan gebe, mint pl. kate moss, akkor az már nem is ember. a pasik elfelejtették az igazi nőket. sajnos. :S
2010. febr. 4. 21:56
 3/12 anonim ***** válasza:
engemis zavar, én aztérzem nemérez a pasi vonzónak, meg azért mondja h szép a hurkám mert nemakar megbántani :S:D tény h a csajok jobban érzik magukat lapos hassal, vékony lábakkal :)
2010. febr. 4. 21:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Nő gondolkodás...Ez van:)

Ha azt mondom, hogy nincs az a baj, és hazugság, ha azt mondod, hogy van neki, akkor az a baja...Nehéz eset:)

2010. febr. 4. 21:57
 5/12 anonim ***** válasza:
bemeséli magának a hülyeséget,ne is próbáld megmagyarázni az ellentétét,nem fogja elhinni.
2010. febr. 4. 21:58
 6/12 A kérdező kommentje:

Én ezt nem értem. Pedig annyira aranyosak tudnak lenni a "husis" lányok. És legalább van mit fogni rajtuk. Na meg az látszik, hogy kiegyensúlyozottak, egészségesek. Én legalábbis így látom.

Amúgy más lányok is így vannak ezzel? Hogy nem szeretik, ha a barátjuk "oda" nyúl? /ahol van egy kis zsírpárna/

2010. febr. 4. 22:02
 7/12 anonim ***** válasza:

hát igen sok lány ilyen, a kérdést amit írtál az én barátom is feltehette volna :)

nekem is mondogatja, hogy nem zavarja, sőt tetszik is neki, de én képtelen vagyok ezt elhinni :(

de azért jó, hogy próbálod dicsérni azért valamennyire engem is megnyugtatnak a biztató szavak

2010. febr. 4. 22:15
 8/12 anonim ***** válasza:
igen, vannak ilyen csajok, én is ilyen vok. sőt, néha még szex előtt is elmegyek a tükör elé, h bizonyos pózokban h nézek ki. mármint nem szexpózokra gondolok, mert akkor nem arra koncentral sztem a pasi, h hol van zsir, meg hol nincs, hanem pl. h h áll rajtam a fehérnemű, stb. ezeket a dolgokat, ti, pasik " neveltétek " belénk. nem sirni.
2010. febr. 4. 23:50
 9/12 anonim ***** válasza:

én se szeretem... tipikus női gondolkodás. minél hibátlanabbnak látszani. a média miatt van főleg tényleg, ezért van sok alacsony önértékelésű lány... én is köztük vagyok. :/

el tudnám törni a karját amikor hozzányul a zsíromhoz... -.-

2010. febr. 5. 14:54
 10/12 A kérdező kommentje:

23:50

Nem szabad általánosítgatni. Nem mi neveltük belétek. Lehet, hogy a pasik hibája. DE! nem az összesé! Tehát én jogosan sírhatok :D nem voltam benne :P

2010. febr. 6. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!