Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyenli a barátnőm azt a kis "husit" a hasán, ha nekem az tetszik?
zt kb sosem fogja megérteni, úgyhogy sztem ne is próbálkozz:D
csak akkor ha ő magéát a tükör előtt elfogja fogadni úgy ahogyan látja. erre magától kell rájönnie.
Nő gondolkodás...Ez van:)
Ha azt mondom, hogy nincs az a baj, és hazugság, ha azt mondod, hogy van neki, akkor az a baja...Nehéz eset:)
Én ezt nem értem. Pedig annyira aranyosak tudnak lenni a "husis" lányok. És legalább van mit fogni rajtuk. Na meg az látszik, hogy kiegyensúlyozottak, egészségesek. Én legalábbis így látom.
Amúgy más lányok is így vannak ezzel? Hogy nem szeretik, ha a barátjuk "oda" nyúl? /ahol van egy kis zsírpárna/
hát igen sok lány ilyen, a kérdést amit írtál az én barátom is feltehette volna :)
nekem is mondogatja, hogy nem zavarja, sőt tetszik is neki, de én képtelen vagyok ezt elhinni :(
de azért jó, hogy próbálod dicsérni azért valamennyire engem is megnyugtatnak a biztató szavak
én se szeretem... tipikus női gondolkodás. minél hibátlanabbnak látszani. a média miatt van főleg tényleg, ezért van sok alacsony önértékelésű lány... én is köztük vagyok. :/
el tudnám törni a karját amikor hozzányul a zsíromhoz... -.-
23:50
Nem szabad általánosítgatni. Nem mi neveltük belétek. Lehet, hogy a pasik hibája. DE! nem az összesé! Tehát én jogosan sírhatok :D nem voltam benne :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!