Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire lehet bízni abban, hogy találok párt egy komoly kapcsolathoz manapság? 19/l
Mindenhol villámkapcsolatok zajlanak most, legalábbis a környezetemben biztosan. A női és férfi nem elvesztette egymásban a hitét, a férfiak mocskolódnak, miszerint minden nő r&^anc, a nők szerint minden pasi csak azt akarja, szemétláda.
Magamat átlagos, normális lánynak tartom, nem jutottam még messzire a kapcsolatokat illetően, ismerkedési fázisban mindig csalódtam. Tényleg ilyen nehéz komoly kapcsolatot találni? Az elvárásaim se nagyok, hajlandó voltam/vagyok a kompromisszumra, mégis..
Igazad van abban, hogy a két nem nem hisz egymásban. Ilyenkor csak az élvezetek keresése marad, és semmi más nem számít, csak a vonzalom (=kinézet). Szerintem az egész világ meg van veszve, mélyponton van az ország morálisan, érdek nélkül már nem is ismerkedik-barátkozik senki.
Viszont abból amit leírsz az is elgondolkodtató, hogy a lányok mindenkit elkönyvelnek csak dugni akaró-nak, ha már az ismerkedés elején nem ígéri meg azonnal, hogy élete végéig a lánnyal marad és vele akar családot. Szóval úgy érzem a lányok ebben szélsőségesek. Még nem is ismerjük egymást, de már én tisztázzam és bizonyítsam, mennyire komoly kapcsolatot akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!