Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért ilyen nehéz manapság párt, komoly kapcsolatot találni? Vagy csak én látom így és régen is ilyen nehéz volt?
"szerintem könnyű találni, megtartani nehezebb...sőt, alig lehet megtartani, mert az egyik fél úgyis tovább áll."
Szerintem amit könnyű találni és hamar továbbáll, az nem nevezhető komoly kapcsolatnak.
Part talalni szerintem manapsag technikailag konnyebb,de az egyeb befolyasolo tenyezok miatt,egyszersmind nehezebb is.Nagyanyaink idejeben,meginkabb dedanyainkeban,"fold a folddel",agy ha ugytetszik vagyon a vagyonnal hazasodott.
A szazadelon a vagyonos ferfiak nemigen hazasodtak 30 ev alatt,inkabb kesobb,es akkor is rang szerint,szamtalan romantikus regeny szol errol.A szegenyebbek,cseledek pedig mar nagyon fiatalon,az en dedim 16 evesen ment ferjhez.Hogy azutan kinek milyen lett a hazassaga,az mar mas lapra tartozik,akkor is voltak jo,es boldogtalan hazassagok.Igy van ez ma is,part talalni,akivel boldog is leszel nem egyszeru,azert meg kell dolgozni,ahogy a jo hazassgert is folyamatosan tenni kell.A keresest rendesen neheziti,a jelenlegi torzult ertekrend is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!