Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok extrém sportolóval?
Figyelt kérdés
A kérdés adott.2015. jan. 3. 12:03
2/5 anonim válasza:
A zsebhoki nem számít extrém sportnak! :D
3/5 anonim válasza:
Attól függ mi az. Ha nagy ott a halandóság akkor nem. De ha nem olyan veszélyes, a srác meg amúgy szimpatikus, akkor miért ne :)
4/5 anonim válasza:
Autóversenyzővel jártam, nem tudom, az mennyire extrém. Olyan gépeket vezetett, amik 300 feletti tempót értek el. Féltettem, aggódtam miatta, de nem emiatt szakítottunk. Amúgy egy normális, intelligens ember, és ha épp nem versenyzett, nem élt extrém életet. Szóval igen, újra bevállalnám, mert ez nem zavart a kapcsolatban, hiába aggódtam miatta a versenyeken.
5/5 anonim válasza:
Nagyon igen! Ha általam is szeretett sportot űz mennék is vele és együtt csinálhatnánk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!