Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire extrém elvárás, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire extrém elvárás, hogy olyan társat szeretnék aki szeret kirándulni?

Figyelt kérdés
Nem ilyen 30-60km-es túrákra gondoltam, de 10km ne okozzon gondot, vagy a hegyre felmenetel pl.
2014. máj. 18. 23:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én csak a saját nevembe tudok beszélni. Szeretek sportolni, mozogni, bringázni, kirándulni. De én ilyen vagyok. Fogalmam sincs hogy arányosítva a mai pasik közül mennyien vevők az ilyesmire.

25/F

2014. máj. 18. 23:14
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem extrém. talán én is "elvárnám" egy lánytól időnként.
2014. máj. 18. 23:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Mióta kutyám van, én is mennék kirándulni, csak a barátomat volt nehéz rávenni.
2014. máj. 18. 23:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez nem mondható extrémnek, az emberek többsége azért szeret kirándulni, a 10 km gyalogtúra pedig nem olyan sok. Esetleg keress turisztikát tanuló társat, neki biztos nem lesz ellenére:)
2014. máj. 18. 23:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem extrém egyáltalán.
2014. máj. 18. 23:17
 6/11 anonim ***** válasza:

En nem szoktam mozogni, sportolni, de pl a baratnommel nagyonis szeretek kirandulni (es tenyleges, fel napos hegyiturarol van szo)

abszolut nem extrem! Bar manapsag a pasikat arra is nehez ravenni, hogysetaljatok egy kicsit valamelyik setaloutcaban karoltve...

2014. máj. 18. 23:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem lenne akadály a 30-60 km sem :)
2014. máj. 18. 23:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Itt a társ az extrém elvárás a többi már körítés.
2014. máj. 18. 23:25
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, azt én is észrevettem sajnos, de feltételezem találok olyat aki hozzám illik.
2014. máj. 18. 23:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Termeszetes dolog hogy az ember vagyik a szbadba es nem a varosi levegot akarja szipogni hogy a tudejet mergezze a sok bacilussal..A mai emberek tobbsege haza megy es lerohad a teve ele.aztan zabal es terjed a teste vagy ottt romlasztja szemet minden szabdidejebn akompjutere elott es meg az elelmet is oda cibalja magahoz..(ismerek valakit aki bilit tart a gepe alatt hogy meg pisilni se keljen kimennie..a barom) Ezzel szemben sokkal jobb ha ido engedi hogy az emebr kimenjen a szabadba es ott legyen ott kis kajat ki lehet vinni es ott szendvicset enni es nem bent a hazban rohadni..kimegy az ember setal elmaszkal 30- 40 kilometart es a szervezete is jobban igenyli az elelmiszert mert a feleslegese zsirokat kiegette aztan ha ugy alakul ott kint a termeszet lagy oleben egy hatalmassat szeretkezik az ember annal jobb nincsen is.. ha van egy uveg viz amit az ember elvisz hogy igyon belolle a sok kola helyet akkor szeretkezes utan azzal kilehet oblitenia nemiszerveket utalva ahigeniara hogy meg se allatok modjara parozzunk es akkor a seta mehet tovabb szoval erre kevesebb igeny van sajnos...pedig a tiszta levego es a seta jo es egeszseges..nameg a dugas is a szabadban..
2014. máj. 19. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!