Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek azzal, hogy egy párkapcsolatban nem kell/szabad mindent megbeszélni?
Ha valaki olyan szinten van agyilag, hogy nem tudsz vele annyit megbeszélni, hogy mi nem tetszik neked rajta, az nem érett a párkapcsolatra, ennyi. Nem az őszinteséggel van gond, hanem a felnőttség hiányával.
Ugyanez igaz arra, hogy másokat is szépnek találhatsz a párodon kívül, ezen kiakadni szintén ostoba dolog. Más kérdés, hogy ezt tényleg nem mindegy, hogy adod elő és mikor, de alapvetően a jó párkapcsolatokban szerintem mindenről tudni kell beszélni.
Nálunk semmilyen tabu sincs, és már 5 éve tökéletesen működik a kapcsolatunk.
hát ja, az előadás nem mindegy, pl. ne mondj ilyet, h de meghúznám azt a szőke bnődet. :D
de most ilyen nem nagy szám sztem, ha pl. megmondod neki, h nem tetszik a ruhája, vagy vmi ilyesmi, de mondjuk, ha azt mondod, h nem tetszik az orra, azt kár szóba hozni sztem.
mondjuk utóbbi sztem fel se kéne, h merüljön, ha szeretsz vkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!