Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ajándék normális egy párkapcsolatban?
Másfél éve vagyok együtt a barátommal. Ez idő alatt vásároltam neki márkás férfi karórát, kapszulás kávéfőzőt,pulcsikat,tavaszi kiskabátot,nyári felsőket,télikabátot,férfi kozmetikumokat...
A barátnőim azt mondják hogy a férfi dolga az hogy ajándékot vegyen a nőnek. Szerintük butaságot csinálok evvel a túlzott ajándékozással.
Én közel vagyok a 30-hoz, barátom pedig 35.
Ha megteheted, akkor miért lenne butaság.
Én is szeretek ajándékot adni azoknak, akik közel állnak a szívemhez!
Feltételezem, hogy ő is vett már neked ajándékokat ennyi idő alatt.
"A barátnőim azt mondják hogy a férfi dolga az hogy ajándékot vegyen a nőnek. Szerintük butaságot csinálok evvel a túlzott ajándékozással. "
Hogy a férfi dolga valami ilyet csinálni...az valami feminista agyf**z. Az ajándékozás oda-vissza működik, alkalmakkor és akár spontán.
Viszont...a listád alapján, tényleg rengeteget költesz. Én személy szerint nem szívesen fogadnék el ekkora értékű ajándékokat, akár megengedheti magának a nő, akár nem. Kicsit tényleg túlzásba estél. Az másik kérdés, hogy az ajándék választások sem szerencsésesk, de hát ki minek örül :)
szerintem ez így normális
én szoktam a páromnak venni dolgokat teljesen önzetlenül
ő is nekem
nálunk valahogy természetes
24L 42F
Mindenkinek megy a zöld pacsi.Köszi a válaszokat!
6. Miért nem szerencsések?
Karácsonykor 55 ezres kabátot adtam kiegészítve kozmetikummal és ruhákkal. Ehhez kaptam egy ápiszos határidőnaplót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!