Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 éves vagyok és még szűz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok és még szűz, de a pasi akit szeretnék 38 éves, elvált és gyereke is van. Szerintetek mennyi esélyem lehet nála? Egyáltalán szóba jöhetek-e így egy komoly párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is nagyon köszönöm! :)

2015. jan. 2. 23:17
1 2 3
 11/21 Bóna Márton válasza:
44%
Semmi értelme rá pazarolni az idődet, hiszen gyereke van! Te mit szólnál ,ha egy 38 éves anyád lenne, úgy , hogy 18 vagy. A lánya lehetnél!
2015. jan. 2. 23:40
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm ez eddigi válaszokat (a biztatóakat és a szurkolókat különösen)! :)

A hangsúly nem is annyira azon van, hogy nekem milyen lenne vele lenni, vele elveszteni vagy játszani a kislányával, ezeket mind nagyon szívesen vállalnám. :)

A kérdés inkább az, hogy egy 38 éves ember, aki már volt házas, mennyire tud komolyan venni valakit a felnőttkor küszöbéről....:S

2015. jan. 2. 23:42
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen. Pontosan tudom, hogy óriási a korkülönbség. De abban reménykedtem, hogy kapok pár pozitív tapasztalatot, hogy ne veszítsem el a reményt... Bár engem nem érdekelne, hogy ki mit szól, mert nekem egyáltalán nem probléma.
2015. jan. 2. 23:48
 14/21 anonim ***** válasza:
Hello ne haragudj de erre nincs jó vagy rossz válasz. Különbözőek az emberek, én biztos nem jönnék össze nálam 10 évvel fiatalabb lánnyal.
2015. jan. 3. 00:48
 15/21 anonim válasza:
64%
Semmiképp se menj bele egy ilyen kapcsolatba! Én azért mondom, mert porbáltam éveket voltam vele, de a szemébe mindig is csak egy kislány voltam és tehettem bármit az is maradtam! Csak téged fog tönkretenni
2015. jan. 3. 00:49
 16/21 anonim ***** válasza:
59%
Előző vagyok azt még elfelejtettem írni hogy valószínűleg jól lennél nála egy pár alkalomra aztán mehetsz amerre látsz, mikor talál korabelit. De ne legyen igazam...
2015. jan. 3. 00:50
 17/21 anonim ***** válasza:
70%

10. vagyok.

Bár nekem nem volt családom és több éves kapcsolatom se volt eddig. Viszont több mindent megéltem itthon,külföldön és komolyabb ember vagyok mint a legtöbb családos ismeretségem. Mégis nekem a nálam 15 évvel fiatalabb lánnyal szembe semmi elvárásom nincs. Csak az hogy szeressen. Ennyi ilyen egyszerű. Meg kell hallgatni minden véleményt persze de itt minden rajtad múlik. Sok ismerősöm van ahol 10+ év korkülönbség van és már több éve boldogok együtt.

Napjainkban sokan így tudják egymást kiegészíteni. Nekünk férfiaknak kell egy aranyos ártalmatlan őszintén szerető lány,a fiatal lányoknak meg egy megbízható talpraesett férfi kell. És itt a férfin van a hangsúly. ;)

2015. jan. 3. 01:08
 18/21 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem egy 38 éves férfival elbeszélgethetsz erről. Ha van három gyermeke, akkor komolyabb gondolkodású. Ez nem az a fajta, aki rád veti magát és nem fog megalázni sem.
2015. jan. 27. 16:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Kétesélyes dolog. Vagy inkább kétséges. Egy 38 éves elvált pasinak biztosan kacag a mája, s a mennyekben érzi magát egy 18 éves lány szerelmétől. Megfiatalodik, újra tervezgetni kezdi a jövőt, és gyakorlatilag nem is lát a boldogságtól.

Csakhogy az a fránya szerelem elmúlik ám! Az olyan, hogy megteszi! És akkor előbújnak a generációs problémák. Az ízlésbeli, életvitelbeli, gondolkodásbeli különbségek.

Akkor kell majd észnél lenni, és megtenni mindent, ami emberileg lehetséges.

Ha úgy érzed, készen állsz erre, vágjál bele.

2015. jan. 30. 13:00
 20/21 A kérdező kommentje:

Ismételten köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)

Pontosan a generációs különbségek azok, amiktől talán a legjobban tartok. Jelenleg úgy érzem képes lennék helyt állni, úgyhogy azt hiszem elég támogatást kaptam tőletek, hogy belevágjak. :)

Azért, ha valakinek eszébe jutnak további tapasztalatok, vagy csak megosztaná a véleményét (akár pozitív akár negatív) nagyon szívesen olvasnám! Köszönöm! :):)

2015. febr. 1. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!